Skip to main content

Abazović i ministri obišli auto-put: Sledeći put dolazimo na otvaranje

Abazović i ministri obišli auto-put: Sledeći put dolazimo na otvaranje



Abazović i ministri obišli auto-put: Sledeći put dolazimo na otvaranje
Foto: Vlada CG

Predsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović zajedno sa ministrima obišao je prioritetnu dionicu auto-puta od Smokovca ka Mateševu, saopšteno je iz Kabineta premijera.

Kako se navodi u saopštenju, u sastavu delegacije koju je predvodio premijer bili su potpredsjednik Vlade Ervin Ibrahimović i ministri Dragoslav Šćekić, Maraš Dukaj, Vasilije Lalošević i Adrijan Vuksanović.

abazovic 2

“Članovi Vlade, predvođeni premijerom Abazovićem, obišli su komandni centar na Pelevom brijegu i upoznali se sa objektima, opremom za upravljanje autoputem, komandnim centrom za praćenje i upravljanje saobraćajem”, dodaje se.

Delegacije Vlade sastala se sa glavnim izvođačem radova CRBS prilikom čega se razgovaralo o datumu otvaranja auto-puta.

Predsjednik Abazović je istakao da je na auto-put došao u pratnji nekoliko ministara, ali da sledeći put želi doći sa punim sastavom Vlade na otvaranje 13. jula.
abazovic 1

Premijer je naveo da očekuje da izvođač do 5. jula prikupi svu potrebnu dokumentaciju za tehnički pregled i dostavi je najkasnije do 5. jula, čime bi se stvorili neophodni preduslovi za otvaranje 13. jula – ističe se u saopštenju.

Predstavnik CRBS kompanije kazao je da vjeruje da će uz dodatne napore svih činioca koji učestvuju u njegovoj izgradnji, uspjeti da odrade neophodne radnje kako bi do 5. jula auto-put bio spreman za probni rad, a 13. jula za otvaranje, zaključuje se u saopštenju Kabineta predsjednika vlade.



Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci