Skip to main content

Đeljošaj: Albanci su vas podržali da imate CPC, nijeste je htjeli, važniji su vam bili eurići

Đeljošaj: Albanci su vas podržali da imate CPC, nijeste je htjeli, važniji su vam bili eurići



Đeljošaj: Albanci su vas podržali da imate CPC, nijeste je htjeli, važniji su vam bili eurići
Nik Đeljošaj

Status lidera Albanske alternative na društvenoj mreži Fejsbuk prenosimo integralno:

“Moram poslati javnu poruku Miloradu Popoviću, navodno crnogorskom intelektualcu i predsjedniku Crnogorskog društva nezavisnih književnika (i vlasniku nekoliko profitabilnih izdavačkih kuća), a u vezi njegovih insinuacija da su Albanci samo broj, da nemaju pravo odlučivanja, te da se prilikom odlučivanja u Crnoj Gori treba izopštiti Albance.

Dakako, niko nije našao za shodno da osudi ovakav fašistički ispad!

Ono što je sigurno: poruku smo primili i dobro smo je razumjeli!

Stoga, glasnogovornicima i propagatorima fašističkih ideja (a fašizam je fašizam, bez obzira s koje strane dolazi) u Crnoj Gori, poručujemo, bez rukavica, glasno i jasno:

– tek je počelo, navikavajte se, za građansku i evropsku Crnu Goru koju mi promovišemo ne postoji alternativa i istrajaćemo na ovim vrijednostima, bez obzira na ovakve poruke!

Isto kao što nijesmo bili broj ni u nezavisnosti CG, ni u procesu NATO integracija, nego smo bili odlučni zbog vrijednosti demokratske i građanske Crne Gore.

Današnja verzija ugovora sa SPC je odraz političkog djelovanja Popovića i on i takvi kao on neće pobjeći od odgovornosti!
Svako slovo u ugovoru je opis djelovanja Popovića i takve družine, vaše je djelo ovo, Albanci su vas podržali da imate CPC, nijeste je htjeli, važniji su vam bili eurići, sada plačete i targetirate Albance, jako nisko i nemoralno!

A, šovinizam, ovog puta malo drugačije upakovan, takođe će završiti na istom smetlištu gdje i svi ostali: da vas podsjetim, sve šovinizme smo do sada pobijedili, a najmanji će problem biti nadvisiti ovu pridvorsku šačicu tzv. intelektualaca”, naveo je Đeljošaj.



Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci