Demokrate

Demokrate DF-u: Smijenili ste naše kadrove, ne pominjite saradnju jer se pola naroda šlogira

"Vi ste Abazovića odveli kod vašeg šefa u Beograd, a vaš šef ga odveo u Tiranu, da bi krajnja stanica bio DPS", poručili su u saopštenju Demokrate.

Demokrate DF-u: Smijenili ste naše kadrove, ne pominjite saradnju jer se pola naroda šlogira

"Vi ste Abazovića odveli kod vašeg šefa u Beograd, a vaš šef ga odveo u Tiranu, da bi krajnja stanica bio DPS", poručili su u saopštenju Demokrate.


Demokrate DF-u: Smijenili ste naše kadrove, ne pominjite saradnju jer se pola naroda šlogira
Foto: Adria.tv
Foto: Adria.tv

Nakon što je Demokratski front (DF) danas poručio Demokratama da "ukoliko imaju neraščišćene račune sa potpredsjednikom Vlade Vladimirom Jokovićem i premijerom Dritanom Abazovićem to rasprave sa njima, a da DF ostave na miru" uslijedio je odgovor Demokrata.

Nakon saopštenja DF-a, i reagovanje partije Alekse Bečića prenosimo u cjelosti:

U prirodi Demokratske Crne Gore nije da se služi širenjem neistina, kao ni da se bavi bilo kojim vidom napadanja. Posmatrajući vaše reakcije, za vas se može reći da se služite krilaticom "Napad je najbolja odbrana".

Demokratska Crna Gora se služi činjenicama i istinom, ma koliko ona bolna bila po drugu stranu. Naša je dužnost da se koristimo istinom koju smo građanima već davno obećali. Postavljamo jednostavno pitanje: "Da li su u Bordu EPCG smijenjeni naši kadrovi i umjesto njih izabrani kadrovi DPS-a, dok je vaš kadar ostao na istom mjestu?"

Isti slučaj je i u UO brojnih drugih preduzeća. Suština demokratske politike treba da se zasniva na istini, koju mi vama plasiramo. Ukoliko istinu doživljavate kao napad problem je u vama. Istina koju koristimo protiv vaših napada preko vaših medija iza kojih se krijete, jeste samo odgovor potkovan činjenicama.

Ne napadamo mi vas, mi napadamo nedemokratsku koaliciju URA-SNP-DPS iza koje se vi krijete i sa kojom se vi dogovarate i sarađujete. Vaša tijesna povezanost sa tom nedemokratskom koalicijom jasno je vidljiva da ste saučenik u smjenjivanju našeg kadra, a kao nagradu za takav vid saradnje dobijate fotelje za vaše ljude.

Ukoliko smatrate da će hiljadu puta ponovljena laž postati istina, varate se. Obmanjivanje javnosti nije lijep manir, pa tako i ovoga puta u saradnji sa svojim partnerima Abazovićem i Jokovićem aludirate na to da su Demokrate nastale iz SNP.

Demokrate su nastale isključivo iz naroda i u redovima Demokrata se nalaze ljudi svih vjera i nacija sa ovih prostora koji imaju zajednički cilj, a to je srećna i zadovoljna Crna Gora.

Da stanete u zaštitu nelegitimnom potpredsjedniku Vlade Jokoviću smo i očekivali, jer ste sa njim izabrali desetak pomoćnika ministara iz redova DPS-a, sa kojima ste smijenili naše kadrove i na ta mjesta doveli kadrove DPS-a.

Još jedna istina je ta da ste zajedno sa njima izabrali pomoćnika direktora ANB-a koji je iz redova DPS-a, kao i glavnog inspektora iste institucije koji je izvršilac nekoliko krivičnih djela.

I kad već pitate da vam odgovorimo, između Demokratske Crne Gore i URE nije se desilo ništa. Svako je otišao svojim putem. Mi smo ostali sa narodom, a vi ste Abazovića odveli kod vašeg šefa u Beograd, a vaš šef ga odveo u Tiranu, da bi krajnja stanica bio DPS. Dakle, to je sve što se desilo.

Razumijemo vas da teško zaboravljate Krivokapića zbog kojeg ste predali vlast u ruke DPS-u, ali ste vrlo brzo zaboravili da je on vaš kadar iza koga se Nova sakrila na prethodnim parlamentarnim izborima. I tačno je da je ta Vlada birala neke kadrove bivšeg režima i to vam je tada smetalo. Ali vam sada ne smeta što ova nelegitimna Vlada bira 2/3 kadrova bivšeg režima. Naravno da vam ne smeta, jer se ne smjenjuje vaš kadar. Vaše ćutanje na ovo pokazatelj je da je raspodjela fotelja mnogo bitnija od potreba naroda. Naroda koji je očekivao da Crna Gora krene ka prosperitetu.

Naš put je jasan, a to je put sa narodom.

Očekujemo da više ne koristite neistine usmjerene ka nama plasirane putem vaših medija iza kojih se krijete kako bi skrenuli medijsku pažnju sa vaše saradnje sa nelegitimnom DPS Vladom, jer svaki put kada to uradite dobićete adekvatan odgovor koji će biti potkrpljen samo istinama i činjenicama.

I na kraju, samo vi nemojte da govorite o saradnji i inkluzivnosti, jer kad god to izgovorite pola naroda se šlogira.


Napišite komentar ovdje
symbols left.
Niste prijavljeni
Unesite tražene podatke
Učitavam komentar The comment will be refreshed after 00:00.

Budite prvi koji komentariše ovu vijest


Povezani članci

Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Adria TV® 2022. All rights reserved. Made By  iv solution


Adria Management Services