Skip to main content

Đukanović: Crna Gora nema više vremena za gubljenje

Đukanović: Crna Gora nema više vremena za gubljenje



Đukanović: Crna Gora nema više vremena za gubljenje
Đukanović

“Veoma sadržajna i otvorena diskusija sa evropskim partnerima o obostrano važnim pitanjima. Izuzetno zadovoljstvo pozitivnim i kritičkim komentarima, što dodatno ohrabruje Crnu Goru nakon nikad jedinstvenije poruke Evropskog savjeta prošlog četvrtka u Briselu da je mjesto Zapadnog Balkana u EU”, napisao je Đukanović na Tviteru.

Prema njegovim riječima, postoji puna saglasnost o neophodnosti preduzimanja važnih koraka na nacionalnom planu u poglavljima 23 i 24 u cilju deblokade pregovaračkog procesa Crne Gore.

“Jasno prepoznavanje nužnosti fokusa crnogorskih vlasti na prioritetna pitanja evropske integracije i ekonomskog oporavka jer Crna Gora nema više vremena za gubljenje. Apsolutna posvećenost evropskim vrijednostima i podrška Vladi da zajedničkim radom dođemo do ostvarenja većinskog opredjeljenja građana Crne Gore da svoju budućnost vide u EU”, istakao je on.

Đukanović je zahvalio francuskom predsjedavanju na odluci da sjedište Regionalnog centra za sajber bezbjednost bude u Crnoj Gori.



Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci