Skip to main content

SNP: Časno je prodavati patike, ali ne i parazitirati na račun drugih kao Bečić i najbliži mu saradnici

SNP: Časno je prodavati patike, ali ne i parazitirati na račun drugih kao Bečić i najbliži mu saradnici



SNP: Časno je prodavati patike, ali ne i parazitirati na račun drugih kao Bečić i najbliži mu saradnici

“Umjesto što bez osnova napadaju časni SNP i naše funkcionere, Bečićevim Demokratama bi bolje bilo da razmisle o tome i da narodu odgovore na pitanje gdje su to Bečić i njegovi najbliži saradnici sticali političko i radno iskustvo i radne navike”, navode u SNP-u.


Bečić Jokoviću: Ispred moje kuće se još sade paprike, a ti si prevario mitropolita Amfilohija


Iz te partije su upitali Demokrate da li su mimo SNP-a, u kom su bili njihovi juniori, i mimo Demokratske Crne Gore i državne kase igdje ikada zaradili ijedan cent.

“Jesu li bilo kada ovoj državi platili i cent poreza, a da je to ostvareno u realnom sektoru? Pamte li koliki su nam dug ostavili kada su napuštali SNP i to dug koji i dan danas vraćamo? I je li im toliko oslačalo parazitiranje na račun građana da i dan-danas ne mogu da prežale što su zajedno sa Zdravkom Krivokapićem postali neslavni rekorderi u Crnoj Gori po tome koliko su kratko bili na vlasti”, pitaju.

Napominju da su upravo voljom SNP-a došli do funkcija sa kojih su brzo i neslavno sišli.

“Najveća narodna, vjerska i kulturna izdaja je kada, kao što je slučaj sa Demokratama, ne smiješ da kažeš kojim jezikom govoriš, u koju crkvu ideš i kada te sav narod svuda po Crnoj Gori prepoznaje kao bivše Srbe”, ističu u SNP-u.

Savjetuju Demokratama da crkvene velikodostojnike i njihovo djelo ne zloupotrebljavaju u političkom djelovanju.

“Našega velikoga mitropolita Amfilohija se sjećamo kao čestitoga čovjeka, velikog hrišćanskog misionara i uzvišenoga Mitropolita crnogorsko-primorskoga Srpske pravoslavne crkve. Vladimir Joković ističe svoju pripadnost upravo našoj – Srpskoj pravoslavnoj crkvi. A umiju li i smiju li Bečić i njegovi najbliži saradnici da javno kažu kojoj oni crkvi danas pripadaju? I još nešto iz Socijalističke narodne partije imamo za Aleksu Bečića. Pošto se kočoperio juče po Zeti, mnogi bi pomislili da je ponovo postao Zećanin a da je sada bivši Srbin i bivši Podgoričanin. Pa bismo da mu poručimo da se uzalud ponovo sjetio da je Zećanin, jer poslije opšteg debakla koji doživljava njegova partija svuda po Crnoj Gori, ni u njegovoj Zeti na izborima neće proći bolje”, zaključuju u SNP-u.



Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci