Vučinić

Steže se obruč oko Đukanovića

Predsjednik Radničke partije Maksim Vučinić ocijenio je da se obruč oko predsjednika države Mila Đukanovića steže. To je kazao nakon hapšenja Petra Lazovića.

Steže se obruč oko Đukanovića

Predsjednik Radničke partije Maksim Vučinić ocijenio je da se obruč oko predsjednika države Mila Đukanovića steže. To je kazao nakon hapšenja Petra Lazovića.


Steže se obruč oko Đukanovića
Foto: Adria.tv
Foto: Adria.tv

"Vidjeli smo na centralnoj proslavi Dana državnosti da Zoran Lazović učestvuje kao ugledan državni funkcioner. To najbolje ukazuje na to kakav je put vrhuška DPS-a odabrala, da se preko kriminalnih klanova obračunava sa državnim institucijama", smatra Vučinić.

On je podsjetio na stav predsjednika Mila Đukanovića koji je u emisiji Intervju na RTCG-u poručio da ako sudovi ne potvrde sumnje tužilaštva treba da odgovaraju.

"Sjetimo se samo prijetnji aktuelnog predsjednika Države dan uoči našeg najznačajnijeg praznika. To su bile prijetnje upućene pravosudnim organima. Čovjek koji obnaša tako jednu važnu državnu funkciju, prijeti tužilaštvu. Mislim da su to još doživjeli samo građani diktatorskih zemalja poput Sudana i Sjeverne Koreje", kazao je Vučinić.

On je ocijenio da Đukanović prijeti GST Vladimiru Novoviću i njegovom timu koji su, kako kaže, "svoju glavu stavili na kocku da bi se obračunali sa kriminalom koji je srastao sa institucijama ove zemlje".

"Umjesto da sa mjesta predsjednika države, tu instituciju koristi da ohrabri napore da se država oslobodi kriminala on staje iza kriminala u državi. Više je nego jasno da Crnoj Gori nema napretka, bez obračuna sa političarima koji su je osiromašili i predali kriminalcima na obraz", zaključio je Vučinić.

Pozdravljamo današnju akciju specijalnog tužioca po čijem nalogu je uhapšen Petar Lazović zbog sumnje da je počinio krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije, neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, krijumčarenje, nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i zloupotreba službenog položaja!


Napišite komentar ovdje
symbols left.
Niste prijavljeni
Unesite tražene podatke
Učitavam komentar The comment will be refreshed after 00:00.

Budite prvi koji komentariše ovu vijest


Povezani članci

Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Adria TV® 2022. All rights reserved. Made By  iv solution


Adria Management Services