Skip to main content

VIDEO – Žestoka rasprava Krivokapića i Abazovića: “Poručite onome da ako ne padne moja glava, mnogi će odgovarati”

VIDEO – Žestoka rasprava Krivokapića i Abazovića: “Poručite onome da ako ne padne moja glava, mnogi će odgovarati”



VIDEO – Žestoka rasprava Krivokapića i Abazovića: “Poručite onome da ako ne padne moja glava, mnogi će odgovarati”

“Mnogo toga je u istoriji države učinjeno na prevaru, ovo ulazi u to. Ovo je dan koji nas je udaljio od EU. Ovo danas nije bilo ni lijep ni primjeren način, a nije bilo ni na ratifikaciji. Nije lijepo i primjereno da vam neko na upad uđe u kuću da biste ga nešto častili. Da je časna namjera, bila bi javno, uz poštovanje, na vrata. Način na koji se nešto radi pokazuje i motiv i shvatanje i dostojanstvo, integritet. Nemate vi premijeru nikakvo pravo nešto da ratifikujete, više no moja baba. Ratifikuje Skupština Crne Gore i tu kršite Ustav 100 odsto”, rekao je Krivokapić, prenose mediji.

Prema riječima Krivokapića ovo je težak dan za Crnu Goru.

“Ugovor sa SPC je oktroisan akt. Oktroisan je u Beogradu, donešen u Crnoj Gori. Zato nijesmo mogli promijeniti ni zarez, tačku, ni intepukciju. Ovo neće donijeti ništa dobro Crnoj Gori, ovo je otvaranje rane. Ponizili ste Crnogorce”, kazao je Krivokapić. 

Premijer Dritan Abazović rekao je da je tužan dan za sve ni koji žele da žive u prošlosti, a lijep za one koji žele da teme iz prošlosti zatvore na demokratski način.

“Žao mi je ako pripadate prvoj kategoriji. Ali po formatu i znanju pripadate drugoj kategoriji”, ističe Abazović. 

On je naglasio da “ovdje postoje okupatori-kirminalci” koji državu drže kao taoci, navodeći da se bore protiv njih.

Istakao je da je spreman i da ide kući, ali da nije spreman da neko državu drži kao taoca.

“Mislili ste da će snaga jedne finansijske grupacije , koje je već počela kampanju preko kvazi portala, biti dovoljna da utiče na premijera da se pomjeri sa svog puta. To se neće desiti. Na izborima predviđam sunovrat te politike koju finansiraju ti centri moći”, rekao je Abazović. 

Abazović je naglasio da oni sa Skaj aplikacije imaju razlog da državu gurnu u destabilizaciju.

“Samo da poručim. Recite kolegi (Rašku Konjeviću) koji je danas odsutan – onome što je rekao da će prije no što uradi nešto što je već uradio jedan službenik visokopozicioniran u sektoru bezbjednosti, da će pasti mnoge glave, da požuri. Jer ako ne padne glava, oni će odgovarati pred zakonom. Poručite mu to. On neka nastavi da finansira vašu propagandu, ali pošto je tu poruku poslao da će prije toga da padnu glave, što se mene tiče, s obzirom da sam prvotargetovani, neka požuri. Ako se to ne desi, završiće tamo gdje mu je mjesto. Prenesite onome ako gleda sjednicu, niti se koga plašim, da požuri jer ako ne stigne vrijeme bojim se biće kasno za njega” , kazao je Abazović.

Krivokapić je dobacio da je to podmetanje, a Abazović odgovorio da nema podmetanja. 



Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci