“KOCKARSKA MAFIJA REVOLTIRANA”

Demolirane prostorije Demokrata u Nikšiću

Demolirane prostorije Demokrata u Nikšiću


Tokom prethodne noći vandali su demolirali opštinske prostorije Demokrata u Nikšiću.
Tokom prethodne noći vandali su demolirali opštinske prostorije Demokrata u Nikšiću.


Demolirane prostorije Demokrata u Nikšiću
Foto: Demokratska Crna Gora

„Očigledan i direktan uzrok tome nesumnjivo je jučerašnji predlog poslanika Demokrata Moma Koprivice da se zabrani postavljanje automata za klađenje u ugostiteljskim objektima“, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

Kako su naveli, „nije prvi put da ih kriminalni krugovi pokušavaju uplašiti“.

„Čudi da nakon toliko pokušaja do sada nisu shvatili da ne mogu preplašiti ni Moma Koprivicu, ni Demokrate. Nismo se plašili kockarske, ni drugih mafija, ni kad su bile u naponu snage za vrijeme bivšeg režima, a kamoli sad kada stiže pravna država! Pošto vole kockanje, pokazaćemo dobru volju i dati im jedan siguran fiks: mogu da se klade da nas ni ubuduće neće moći uplašiti“, poručili su iz Demokrata.

Prema njihovim riječima, neće dozvoliti pojedincima da profitiraju na račun građana.

„Razumijemo da je kockarska mafija revoltirana, ali pojedincima nećemo dozvoliti da stiču ekstra profit na račun građana i suprotno odluci Ustavnog suda u konkretnom slučaju. Počinioci imaju jasnu namjeru i u odnosu na kontekst predstojećih predsjedničkih izbora: svjesni su činjenice da njihovog kandidata u drugom krugu može pobijediti isključivo Aleksa Bečić, pa ih strah goni na prljavu kampanju“, naveli su iz DCG, pa nastavili:

„Međutim, napadi na našeg kandidata traju osam godina i gospoda moraju da znaju da smo poslije svakog njihovog kamena i prijetnje samo jači i odlučniji da ideja pobjede nad kriminalom pobijedi, a to će se i pokazati 19. marta“, saopšteno je iz Demokrata.

Pozivali su nadležne državne organe da hitno reaguju, nađu počinioce i omoguće da oni odgovaraju pred nadležnim institucijama.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije
Adria TV

Adria Management Services