Skip to main content

UPRAVA POLICIJE

U vikendici na Adi Bojani pronađeni marihuana, kokain i ekstazi, uhapšene dvije osobe

U vikendici na Adi Bojani pronađeni marihuana, kokain i ekstazi, uhapšene dvije osobe


Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su, u saradnji sa službenicima Stanice granične policije Ulcinj koji su koristili službenog psa, izvršili pretres vikendice koju su na Adi Bojani koristili A.D. (26) i S.Đ. (28) iz Podgorice.
Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su, u saradnji sa službenicima Stanice granične policije Ulcinj koji su koristili službenog psa, izvršili pretres vikendice koju su na Adi Bojani koristili A.D. (26) i S.Đ. (28) iz Podgorice.„Po naredbi nadležnog suda pretres je izvršen i kod A.D. policija je pronašla materiju za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, ukupne mase 284,1 gram, 52 komada tableta ekstazija, kao i materiju za koju se sumnja da je opojna droga kokain, ukupne mase 24,7 grama, te 2.447,5 eura.

Osim toga, kod lica S.Đ. takođe je pronađena materija za koju se sumnja da je opojna droga marihuana ukupne mase 131,1 gram, 6,9 grama materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain, kao i 4.309,5 eura i vaga za precizno mjerenje“, saopšteno je iz Uprave policije.

Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici ,po čijem su nalogu A.D. i S.Đ. lišeni slobode zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Takođe, S.Đ. se na teret stavlja i krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci