Skip to main content

Bijelo Polje: Zbog zloupotrebe narkotika podnijete tri krivične i tri prekršajne prijave

Bijelo Polje: Zbog zloupotrebe narkotika podnijete tri krivične i tri prekršajne prijaveBijelo Polje: Zbog zloupotrebe narkotika podnijete tri krivične i tri prekršajne prijave
Foto: Ilustracija

Policija je lišila slobode S.T. (21) iz Bijelog Polja zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Njega je policija 3. juna kontrolisala u jednom ugostiteljskom objektu, kojom prilikom su pronađena tri pvc pakovanja sa sadržajem marihuane. Po nalogu sudije za istragu izvršen je pretres stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni. Pretresom je pronađeno još 17 pvc pakovanja sa sadržajem marihuane. On je lišen slobode po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju, kazali su oni.

Krivična prijava je podnijeta protiv A.B. (18) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga. Sumnja se da je A.B. u vremenskom periodu od 5. juna do 24. juna 2021. godine u više navrata davao na uživanje opojnu drogu marihuanu maloljetnoj osobi.

Zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga policija traga za A.Ć. (31) iz Berana. Sumnja se da je ovo lice prodalo marihuanu licima D.D. i S.M.

Naime, službenici Centra bezbjednosti Bijelo Polje su kontrolom vozila kojim je upravljao D.D., a u kojem se kao suvozač nalazio S.M., pronašla i oduzela pakovanje sa sadržajem marihuane težine oko 20 grama. Protiv ovih lica je podnijeta prekršajna prijava zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

Kako navode, policija je, takođe,  podnijela prekršajnu prijavu i protiv M.J. (33) iz Bijelog Polja zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

Njega je policija kontrolisala u saobraćaju, a izvršenim pregledom lica pronađeno je pvc pakovanje sa sadržajem opojne droge kokain.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci