Skip to main content

PRETRES KUĆE I POMOĆNIH OBJEKATA PO NAREDBI VIŠEG SUDA

Krivična prijava protiv Beranca, pronađeno oružje u ilegalnom posjedu

Krivična prijava protiv Beranca, pronađeno oružje u ilegalnom posjedu


Pretresom porodične kuće i pomoćnih objekata u Andrijevici, selo Rijeka Marsenića, a koje koristi otac M.M. (41), S.M. (75), pronađen je pištolj sa oružnim listom i 35 komada municije.
Pretresom porodične kuće i pomoćnih objekata u Andrijevici, selo Rijeka Marsenića, a koje koristi otac M.M. (41), S.M. (75), pronađen je pištolj sa oružnim listom i 35 komada municije.Takođe, pronađena je vazdušna puška, kao i dva pištolja u ilegalnom posjedu, te 21 komad municije, saopštila je Uprava policije.

Službenici Regionalnog centra „Sjever“ su, na osnovu naredbe Višeg suda u Bijelom Polju, izvršili pretrese porodične kuće i pomoćnih objekata koji se nalaze u Beranama i porodične kuće i pomoćnih objekata koji se nalaze u Andrijevici, selo Rijeka Marsenića, kao i jednog putničkog motornog vozila, sve u vlasništvu M.M. iz Berana.

“Tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama je kvalifikovao krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, te naložio da se protiv S.M. podnese krivična prijava u redovnom postupku”, navode u Uprave policije.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci