Skip to main content

Majka napadnute djevojčice za Adriu: Starac živi na 100 metara od nas, dijete ne puštam napolje, u strahu smo

Majka napadnute djevojčice za Adriu: Starac živi na 100 metara od nas, dijete ne puštam napolje, u strahu smoMajka napadnute djevojčice za Adriu: Starac živi na 100 metara od nas, dijete ne puštam napolje, u strahu smo
Ilustracija

Ona podjseća da se sve odigralo 20. juna, odnosno tog dana joj je djevojčica sve priznala.

„U ponedjeljak, oko 3.20 sati sam kćerkom i sinom išla da berem jagode. Naišli smo pored njega, i on je držao prut u rukama. U tom dijelu bila je velika, nepokošena trava. Međutim vidjelo se na jednom mjestu da je utabano.. Moja kćerka mi je tada rekla da mora nešto da mi kaže, ali da se ne ljutim na nju“, počela je priču vidno potrešena majka.

Prema njenim riječima, djevojčica je tada ispričala do detalja šta se dogodilo, ali pojedinosti nećemo objavljivati zbog zaštite maloljetnog lica.

„Postoje dva mjesta na koje je vodio, i to u blizini našeg imanja. Za dvadesetak dana je sačekivao više puta, a u razgovoru sa psihologom rekla je da se to dešavalo od vrtića. Sjećam se prije dvije godine smo je tražili po imanju, nijesmo mogli da je pronađeno. Tada nam je rođaka rekla da je sa njim i da ne brinemo“, rekla je uzemireno majka, podvlačeći da nijesu mogli ni da pretpostave šta je starac u stanju da uradi.

Ona kaže i da je djevojčica priznala da je osumnjičeni udarao prutem po zadnjici, kao i rukom u predjelu lica.

Pojašnjava da mu je nakon tužilačkog zadržavanja od 72 sata, određen pritvor do 30 dana, ali da je izašao prije isteka tog vremena. Vjeruje da je to, kako kaže, zbog veza koje ima, budući da mu je sin službenik policije.

„Njegov sin je tražio od nas da povučemo tužbu da „ne puca bruka“, da će nam se odužiti, da nije došlo do većeg čina. Zamislite, kako to može neko da kaže. Priča se kako je nepravedno optužen. Znamo da je tražio da bude u samici da ga ostali zatvorenici ne bi dirali, i to mu je ispunjeno“, priča ova potrešena majka.

Ona ističe da živi u strahu i da ne zna šta da radi, budući da taj čovjek živi na stotinjak metara.

„Ne smjem da puštim dijete napolje iz straha. Nijesu nam zvanično ni rekli da je pušten, već smo saznali iz drugih izvora. Kćerka je mala, nije ni svjesna šta se dešava“, priča ona.

Nada se da će crnogorske institucije uraditi svoj posao i da će zaštiti maloljetnu djevojčicu.

Podsjetimo, 23. juna mediji su objavili da je starac uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljene polne radnje nad sedmogodišnjom djevojčicom. Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci