bivši ministar unutrašnjih poslova

Od zločina 23 godine, od ubice ni traga

Od zločina 23 godine, od ubice ni traga


Uprkos tome što je od ubistva bivšeg ministra unutrašnjih poslova Crne Gore Pavla Bulatovića prošlo 23 godine, do danas, ubica nije otkriven niti su nalogodavci ovog zločina identifikovani. Bulatović, koji je bio i ministar odbrane nekadašnje SR Jugoslavije, ubijen je 7. februara 2000. godine.
Uprkos tome što je od ubistva bivšeg ministra unutrašnjih poslova Crne Gore Pavla Bulatovića prošlo 23 godine, do danas, ubica nije otkriven niti su nalogodavci ovog zločina identifikovani. Bulatović, koji je bio i ministar odbrane nekadašnje SR Jugoslavije, ubijen je 7. februara 2000. godine.Atentat je izvršen dok je Bulatović sjedio u restoranu FK “Rad” u Beogradu, u ranim večernjim časovima.

Bulatović je rođen u Gornjim Rovcima, nedaleko od Kolašina. Početkom devedesetih godina prošlog vijeka bio je ministar unutrašnjih poslova Crne Gore.

Već više od dvije decenije predmet „Bulatović“ čami u fiokama, i to bez ikakve naznake da će biti zaključen, odnosno, odgovorni privedeni pravdi.

Iako su crnogorske institucije isticale da će učiniti sve što mogu da doprinesu otkrivanju činjenica o zločinu počinjenom 7.februara 2000.godine, istine, zasad, nema.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije
Adria TV

Adria Management Services