uprava policije

Pretresi u Mojkovcu, oduzeti pištolj, municija i tablete

Pretresi u Mojkovcu, oduzeti pištolj, municija i tablete


Mojkovačka policija je jutros zajedno sa kolegama iz Bijelog Polja, a postupajući po naredbi nadležnog sudije za istragu, obavila pretrese na dvije lokacije, te pronašla oružje, metke i tablete.
Mojkovačka policija je jutros zajedno sa kolegama iz Bijelog Polja, a postupajući po naredbi nadležnog sudije za istragu, obavila pretrese na dvije lokacije, te pronašla oružje, metke i tablete.Kako je saopšteno iz Uprave policije, obavljeni su pretresi stanova i drugih prostorija koje koriste N.R. (48) i M.S. (44) na teritoriji Mojkovca.

„Pretresom na lokaciji koju koristi M.S. policija je pronašla i oduzela pištolj kalibra 9 mm bez fabričkog broja, 21 komad municije različite vrste i kalibra, kao i okvir od oružja i 12 komada tableta sa liste opijata“, navode.

Po nalogu nadležnog državnog tužioca zbog pronađenog oružja i municije protiv M.S. je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, dok je u vezi sa pronađenim tabletama protiv M.S. podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije
Adria TV

Adria Management Services