Skip to main content

Šćekić: Zašto 17 godina država neće da rasvjetli ubistvo Slavoljuba?

Šćekić: Zašto 17 godina država neće da rasvjetli ubistvo Slavoljuba?Šćekić: Zašto 17 godina država neće da rasvjetli ubistvo Slavoljuba?
Slavica Šćekić

„Da nije porodice, koja se bori za pravdu, onako, koliko ko može, ubistvo moga brata bilo bi zaboravljeno, kao što i jeste od strane države, koja to ne bi smjela. Koga još boli nečija tragedija? Iako je saosjećanje u bolu, stvar savjesti i ljudskosti, porodica to ne traži od nadležnih državnih organa. Porodica Slavoljubova traži samo jedno: Da njegovo ubistvo bude rasvijetljeno u potpunosti. Ovo tražimo 17. godina. Zašto država neće da rasvijetli ubistvo u potpunosti? Na ovo pitanje porodica čeka odgovor svih ovih godina. Odgovora nema“, kazala je Šćekić.

On je navela da porodica neposredno i posredno, već 17 godina moli nadležne državne organe da rasvijetle ubistvo Slavoljuba.

„Molimo se za zadovoljenje istine i pravde. Moj brat je čovjek bez mrlje u ličnom i profesionalnom životu, i kao takav zaslužuje da država rasvijetli njegovo ubistvo u potpunosti. Samim tim što država to neće, a evidentno je da neće, pokazatelj je da ona štiti nalogodavca ubistva mog brata Slavoljuba. I to je istina. Jer u suprotnom ubistvo moga brata bi odavno bilo rasvijetljeno u potpunosti“, dodala je šćekić.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci