Skip to main content

Slavica Šćekić: Samo tražim da krivci za ubistvo mog brata budu adekvatno kažnjeni

Slavica Šćekić: Samo tražim da krivci za ubistvo mog brata budu adekvatno kažnjeniSlavica Šćekić: Samo tražim da krivci za ubistvo mog brata budu adekvatno kažnjeni
Foto: Adria.tv

„Nema institucije sistema kojoj se nisam obraćala za pomoć, da bi rasvijetlile ubistvo moga brata Slavoljuba. Lagali su svi. Davali lažna obećanja. Obavljali razgovore sa mnom, onako pro-forme. Dosađivala sam im u zahtjevima. I niko, ali baš niko nije htio da bar pokuša da se miješa u svoj posao“, precizirala je Šćekić.

Ističe da ništa drugo i ne traži, samo da ubistvo njenog brata bude u potpunosti rasvijetljeno i svi vinovnici da budu adekvatno kažnjeni.

„Ali, avaj, 17.godina uzaludne bitke za pravdu, sa mafijom u liku državnih zvaničnika i službenika. Na čija vrata treba još da pokucam, da molim za pomoć, da ubistvo moga brata bude u potpunosti rasvijetljeno“, upitala je Šćekić.

„I treba li uopste da molim? Naravno da ne bi trebalo! Ali sam i na to prinuđena.Na moju veliku žalost, a na sramotu onih koji su dozvolili da ubistvo policajca ostane nerasvijetljeno“, zaključila je ona na svom Fejsbuk profilu.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci