Skip to main content

detalji akcije

U Beogradu “pao” škaljarac Banjo: Glavne mete bili Milivoje Katnić i Saša Čađenović

U Beogradu “pao” škaljarac Banjo: Glavne mete bili Milivoje Katnić i Saša Čađenović


U filmskoj akciji policije u Beogradu uhapšena su trojica crnogorskih državljana, među kojima je i Branko P. (37) zvani Banjo, kojeg crnogorsko tužilaštvo tereti za planiranje atentata na sudije i tužioce.
U filmskoj akciji policije u Beogradu uhapšena su trojica crnogorskih državljana, među kojima je i Branko P. (37) zvani Banjo, kojeg crnogorsko tužilaštvo tereti za planiranje atentata na sudije i tužioce.Specijalno državno tužilaštvo Crne Gore tereti Branka P. da je dio kriminalne grupe koju su organizovali Emil Tuzović i Stefan Đukić, koji se trenutno nalaze u pritvoru u Ukrajini nakon što su uhapšeni u maju 2020. godine zbog sumnje da su pokušali da likvidiraju Radoja Zvicera, šefa kavačkog klana, piše Blic.rs.

Kako saznaje Blic.rs, Branko P. slovi za pripadnika škaljarskog klana.

Optužnicom se grupa koju je organizovao Stefan Đukić tereti da su u toku 2020. godine pa nadalje, okrivljeni Stefan Đukić i Emil Tuzović, zajedno sa još jednim za sada neidentifikovanim licem, stvorili kriminalnu organizaciju koja za cilj ima da primjenjuje nasilje i zastrašivanje, a istovremeno je planirano da u delovanju kriminalne organizacije vrše uticaj na političku vlast, izvršnu, zakonodavnu i sudsku.

Među njima je optužen i Branko P., za kojim je bila raspisana Interpolova potjernica, a srpska policija mu je stavila lisice na ruke.

Kako su iz crnogorskog Specijalnog državnog tužilaštva ranije saopštili, glavne mete ove kriminalne grupe bili su Milivoje Katnić, u to vreme glavni specijalni državni tužilac, i tužilac Saša Čađenović.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci