Skip to main content

Pantoviću zadržavanje do 72 sata

Pantoviću zadržavanje do 72 sataPantoviću zadržavanje do 72 sata
Privođenje Pantovića, Foto: Screenshot RTCG

Podjsetimo, njemu su lisice na ruke jutros stavili pripadnici Specijalnog policijskog odjeljenja, a po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva.

Pojedini mediji javili su da je sa njim uhapšen, a nakon toga i pušten, Nebojša Rakočević, i to na granici sa Albanijom.

“U krivičnom predmetu koji je, u maju ove godine, po nalogu glavnog specijalnog tužioca, ponovo formiran, po materijalu EUROPOL-a i francuskih pravosudnih organa, dostavljenom u julu i decembru prošle godine, danas je uhapšen i R. P., zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije i produženo krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga”, saopšteno je iz SDT-a.

Takođe, službenici Specijalnog policijskog odjeljenja vrše pretresanje stanova i durgih prostorija lica lišenog slobode, na više lokacija u zemlji.

Podsjetimo, juče je službenik Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB) Petar Lazović, koga je agencija Evropska unije za sprovođenje zakona, Europol označila kao člana “kavačkog klana”, saslušan je jutros u zgradi Specijalnog državnog tužilaštva.

Njemu je danas određeno zadržavanje do 72 sata.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci