Skip to main content

VIDEO Nevjerovatan snimak spasavanja postao viralan, momak uletio u vatru i izvukao četvoro djece

VIDEO Nevjerovatan snimak spasavanja postao viralan, momak uletio u vatru i izvukao četvoro djeceVIDEO Nevjerovatan snimak spasavanja postao viralan, momak uletio u vatru i izvukao četvoro djece
Ilustracija/Foto:Shutterstock/JRJfin

Čovjek po imenu Nik Bostik spasao je četvoro djece iz kuće koja je gorjela. Požar se dogodio u gradu Lafajet, u saveznoj državi Luizijani. Naime, Bostik je dostavljač pice, a pretpostavlja se da je u trenutku nesreće bio na radnom mjestu.

On je pozvao hitnu pomoć i vatrogasce kada se u 00.30 zatekao na mjestu izbijanja požara, nakon toga je uletio u kuću i naišao na četvoro djece. Upozorio je troje koji su sami napustili kuću, ali je četvrtom djetetu morao da pomogne i zato je zadobio teške tjelesne povrede.

Uzrok požara se trenutno istražuje, a njegov rođak je zamolio za pomoć. Ipak, video-snimak spasavanja je postao viralan, ljudi su počeli da ga dijele na društvenim mrežama. Bostik je postao legenda.

„Nestvarno, pravi heroj“, „Želim mu sve najbolje“, naglasili su u komentarima njegovu humanost.

Neki su komentarisali i to koliko je mala plata koju prima za posao koji obavlja.

„Pogotovo kada uzmete u obzir da su mnogi dostavljači plaćeni manje od minimalne zarade zbog napojnice“, pisao je jedan korisnik u komentarima.

Bostik, trenutno u nesvijesti, postao je heroj praktično preko noći. Mnogi pozivaju i nadležne u vladi da momku obezbijede neophodnu njegu.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci