Skip to main content

Jakov Milatović i Milojko Spajić otkazali učešće

Dijalog tema političke tribine u Podgorici

Dijalog tema političke tribine u Podgorici


U Podgorici se održava politička tribina “Civilizacija” čiji su učesnici Dritan Abazović, Simonida Kordić iz Nove srpske demokratije, Zdenka Popović iz Demokratske Crne Gore i Suljo Mustafić iz Bošnjačke stranke. U publici su Olivera Injac (PES), Miloš Konatar i Božena Jelušić iz GP URA.
U Podgorici se održava politička tribina “Civilizacija” čiji su učesnici Dritan Abazović, Simonida Kordić iz Nove srpske demokratije, Zdenka Popović iz Demokratske Crne Gore i Suljo Mustafić iz Bošnjačke stranke. U publici su Olivera Injac (PES), Miloš Konatar i Božena Jelušić iz GP URA.Simonida Kordić iz Nove srpske demokratije kazala je da ne možemo u demokratskim državama preskakati stepenice.

“Da bismo bili istinski lideri u regionu, moramo se trenirati, učiti se modelima pregovaranja i demokratiji. Taj proces je počeo kod nas”, kazala je Kordić. 

Mada najavljeni, zbog vanrednih obaveza učešce su otkazali šef crnogorske države Jakov Milatović i lider PES-a Milojko Spajić.

Moderator je Srđan Pavićević iz CIVIS-a. 

Najavljeno je da će se razgovarati o najozbiljnijim pitanjima crnogorskog društva i političke scene.

“Da li je cjelina važnija od jednine i množine, manjine i većine, interesuje li nas društvo ili pojedinačna i kolektivna moć, ima li smisla steći poziciju i privilegiju, a izgubiti državu, gdje leži objektivna snaga – u procentima ili u pameti”, neke su od tema panela.

 Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci