• Vijesti
  • Društvo
  • Bruka i sramota! Likovali zbog tragedije jer nisu „njihovi“: „Malo po malo, vas vjernike voda nosi“

Bruka i sramota! Likovali zbog tragedije jer nisu „njihovi“: „Malo po malo, vas vjernike voda nosi“

Bruka i sramota! Likovali zbog tragedije jer nisu „njihovi“: „Malo po malo, vas vjernike voda nosi“Bruka i sramota! Likovali zbog tragedije jer nisu „njihovi“: „Malo po malo, vas vjernike voda nosi“
Porodica Koruga – Foto: Facebook

Zaista ne znam koliko je prilično priređivati “šenlučenje” u trenutku kada je jedna porodica tragično nastradala, pa sve i da smo osvojili Mundijal u fudbalu, stoji u komentaru na Fejsbuku korisnika, koji sa gađenjem komentariše radovanje pojedinaca nakon stravične nesreće u Crnoj Gori u kojoj su živote izgubili članovi porodice Koruga – majka Aleksandra i dva sina, Nemanja i Mladen.

Pravi mali “rat”, i to sa razlogom, izbio je na društvenoj mreži, nakon skandaloznih komentara pojedinaca u kojima slave smrt ove porodice, jer nisu bili “njihovi i vjerovali su u Boga”.

I dok su se drugi u komentarima molili Bogu za spas duša Aleksandre, Mladena i Nemanje, u najgorima od postavljenih stoji:

Koji Bog? Ateista vi mi ubili vjeru u njega…evo vas kažnjava malo po malo, pa vas vjernike i voda nosi, glasio je komentar, nakon kog je postavljeno i dva reda emotikona koji “plaču od smijeha”.

 

 Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije
Adria TV

Adria Management Services