• Vijesti
  • Društvo
  • Danas i sjutra preusmjerenje saobraćaja na dijelu autoputa

ZBOG POSTAVLJANJA TETRA SISTEMA

Danas i sjutra preusmjerenje saobraćaja na dijelu autoputa

Danas i sjutra preusmjerenje saobraćaja na dijelu autoputaDanas i sjutra preusmjerenje saobraćaja na dijelu autoputa
Foto: Filip Filipović/Adria

Direktor sektora upravljanja i održavanja autoputa Andrej Mihailović u izjavi za Mediabiro naveo je da će se danas i sjutra vršiti preusmjerenje saobraćaja zbog postavljanja tetra sistema.

„Kao što možete vidjeti, iza nas je preusmjeren saobraćaja na dvosmjerni kroz tunele Đurilovac i Kosman. Danas je u toku izvođenje planiranih radova na postavljanju kabla za digitalni sistem komunikacija, tzv. tetru koja se koristi za rad hitni službi, policije, hitne pomoći, vatrogasaca, vojske kao i službi auto– puta koji rade na održavaju i nadzoru auto – puta”, kazao je Mihailović za Mediabiro.

Radovi biće izvođeni danas i sjutra, a kako kaže Mihailović, saobraćaj kroz tunele Đurilovac i Kosman će biti dvosmjerni.

“Ono što moram apelovati na sve vozače da poštuju saobraćajnu signalizaciju, a sve ono što se radi na auto– putu, sve je na vrijeme i blagovremeno postavljeno od saobraćajne signalizacije od usporenja na manje brzine ograničenja do toga da je jedna traka ukinuta za saobraćaj i da je dvosmjerni saobraćaj”, zaključio je Mihailović.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci

Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije
Adria TV

Adria Management Services