Skip to main content

Jezive prijenje smrću Kovačeviću: “Tebe ću da odrobijam, drži me za riječ”

Jezive prijenje smrću Kovačeviću: “Tebe ću da odrobijam, drži me za riječ”Jezive prijenje smrću Kovačeviću: “Tebe ću da odrobijam, drži me za riječ”
Kovačević

“Postaje potpuno jasno zašto je u srijedu došla grupa ljudi sa planom da napadne policiju i izazove incidente. Postaje potpuno jasno šta je bila meta onih koji su preko mjesec dana najavljivali ovaj skup i koji su učinili sve da do mirnog koncerta koji bi okupio porodične ljude na našem trgu, nezavisno od političkih i drugih razlika da zajedno proslavimo praznik, ne dođe”, rekao je Kovačević. 

Kako je rekao, neko ne može da podnese činjenicu da je na mjestu predsjednika opštine neko ko je Srbin.

“Čitav ovaj incident i događaj im je trebao da bi koncentrisali ekstremiste i kriminalce da ugroze moju ličnu bezbjednost ne bi li tako pokušali da unesu dodatni nemir u ovo društvo i ne bi li nas pokolebali na putu normalizacije odnosa i stanja u Crnoj Gori. Možete, gospodo, odrobijati i ubiti Marka Kovačevića ali ne možete ubiti ideju i ne možete ubiti istinsku Crnu Goru koja je protiv ovakvih koji prijete na ovaj način kao gospodin sa slike ustala 13. jula 1941. godine”, poručio je Kovačević. 

Na Fejsbuku je izvjesni Alen Adrović uputio prijetnje smrću Kovačeviću. On je postavio fotografiju Kovačevića uz prouku da će ga odrobijati i da ga drži za riječ. 

Policija se zasad nije oglašavala povodom ovih prijetnji.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci