Skip to main content

Licemjerno: Statis se hvali prijateljstvom sa Amfilohijem, a aminuje bezočne napade na Crkvu čiji je i sam donator

Licemjerno: Statis se hvali prijateljstvom sa Amfilohijem, a aminuje bezočne napade na Crkvu čiji je i sam donatorLicemjerno: Statis se hvali prijateljstvom sa Amfilohijem, a aminuje bezočne napade na Crkvu čiji je i sam donator
Statis

U tome prednjače kolumnisiti CdM-a, a posebno se istakao Dragan Bursać koji je već presudio i Joanikiju i SPC i koji vjeruje u teorije zavjere, ali nažalost nije pružio nijedan dokaz koji bi potkrijepio njegovo piskaranje.

Slobodu izražavanja niko ne spori, ali mora se sporiti licemjerstvo Statisa, koji se predstavlja kao veliki vjernik i donator SPC, a onda aminuje napade na istu tu Crkvu.

Očigledno nešto nije u redu ili postoje viši interesi?

Da podsjetimo, u posljednjem intervjuu za A1 TV, Statis se hvalio prijateljstvom sa Amfilohijem.

„Mitropolit Amfilohije je bio jedinstvena ličnost. Divio sam mu se i žao mi je što nije više sa nama. On je bio veoma pametan, religiozan čovjek. Puno smo pričali, on je zapravo govorio grčki. Imali smo vrlo direktne razgovore”, saopštio je Statis.

On je rekao da se sa Amfilohijem sretao mnogo puta, da su zajedno ručali, te da je on podržavao projekat “Sveti Stefan”.

Godinu i po smrti Amfilohija, Statis je očigledno okrenuo ploču, usmjerenu protiv Srpske pravoslavne crkve.

I dok svakavi, vrlo vjerovatno naručeni tekstovi, izlaze u njegovim medijima on uživa u Beogradu, gdje gradi novi biznis, nakon što je zatvorio Sveti Stefan u Crnoj Gori.

Licemjerstvo ili ne, procijenite sami.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci