• Vijesti
  • Društvo
  • MZ: Sastanak povodom situacije u bolnici Meljine 1. februara

MZ: Sastanak povodom situacije u bolnici Meljine 1. februara

MZ: Sastanak povodom situacije u bolnici Meljine 1. februaraMZ: Sastanak povodom situacije u bolnici Meljine 1. februara
Foto: RTHN

Navodi se da će, pored predstavnika resora zdravstva, sastanku prisustvovati predstavnici ministarstava finansija i socijalnog staranja i pravde, menadžment bolnice Meljine, stečajna uprava, kao i predsjednik Opštine Herceg Novi.

Ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović ranije je kazala da su iz Ministarstva više puta inicirali hitne susrete u vezi rješavanja pitanja bolnice Meljine, kao i da je namjera da se problem riješi.

Kako je saopšteno, Borovinić Bojović je kazala da je namjera Vlade da bolnicu vrati osnovnoj namjeni.

Ona je ocijenila da je objekat devastiran nakon višegodišnjeg nemara, kao i da je bolnica ostavljena u nasleđe kao problem koji zahtijeva najhitniju reakciju nadležnih.

Borovinić Bojović je istakla da se u rješavanje tog problema moraju uključiti i zajednički djelovati sve institucije jer je, kako je navela, predmet oko bolnice u Meljinama još pred sudom.

Ona je kazala da se tek nakon sudskog epiloga mogu preduzeti koraci kako bi se u bolnici pružala zdravstvena zaštita za građane Herceg Novog i okoline, ali i turista koji posjećuju tu opštinu.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije
Adria TV

Adria Management Services