Skip to main content

Prema odluci Ministarstva prosvjete Crne Gore

Nastava za buduće prvake OŠ “Oktoih” odvijaće se u Resursnom centru za djecu i mlade

Nastava za buduće prvake OŠ “Oktoih” odvijaće se u Resursnom centru za djecu i mlade


Prema odluci Ministarstva prosvjete Crne Gore, nastava za učenike prvog razreda školske 2023/24.godine u OŠ “Oktoih” izvodiće se u prostorijama Resursnog centra za djecu i mlade ,,Podgorica“.
Prema odluci Ministarstva prosvjete Crne Gore, nastava za učenike prvog razreda školske 2023/24.godine u OŠ “Oktoih” izvodiće se u prostorijama Resursnog centra za djecu i mlade ,,Podgorica“.Kako je saopšteno iz OŠ “Oktoih”, on se nalazi u Ulici princeze Ksenije br.6 na Zabjelu, u blizini škole.

“Nastava za buduće prvake će se izvoditi od 13.30h kada će objekat Resursnog centra ,,Podgorica” biti u potpunosti na raspolaganju našim prvacima i njihovim učiteljicama i vaspitačicama. U zavisnosti od interesovanja roditelja za jutarnje čuvanje, Ministarstvo prosvjete će pokušati da pronađe adekvatno rješenje”, navodi se u saopštenju.

Naglašavaju da je škola, svoje prostorne kapacitete maksimalno iskoristila te molimo roditelje budućih prvaka na razumijevanje. Vjerujemo da će se u narednom periodu naći neko trajnije rješenje za prebukiranost škole.

“Svim prvacima još jednom želimo dobrodošlicu i srećan početak školovanja”, zaključuju u saopštenju.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci