Skip to main content

Pljevljak štrajkuje glađu u holu ministarstva

Pljevljak štrajkuje glađu u holu ministarstvaPljevljak štrajkuje glađu u holu ministarstva
ŠLJUKA/ -FOTO: DAN

Pljevljak Alija Šljuka započeo je juče štrajk glađu u holu Ministarstva rada i socijalnog staranja, jer ne uspijeva da dođe do ministra rada i socijalnog staranja Admira Adrovića.

Šljuka je za „Dan“ kazao da se na ovaj radikalan korak odlučio jer mu nijesu upisane 24 godine radnog staža, a ni jedna institucija ne pokazuje ni elementarnu zainteresovanost da riješi njegov problem.

“Dolaskom u Podgoricu kontaktirao sam i Ervina Ibrahimovića, predsjednika Bošnjačke stranke i potpredsjednika Vlade kako bih ga upoznao sa mojim problemom. Vidio je poruku koju sam mu poslao, ali nije odgovarao. Kada sam mu čestitao Bajram tada mi je odgovorio, sada se pravi da ne vidi šta mu pišem. Pokušavam i da dođem do njegovog partijskog kolege, ministra rada i socijalnog staranja, gospodina Adrovića, ali ni on ne odgovara. Poslao sam mejl njegovom kabinetu, dolazile su službenice da me obiđu ali ne i ministar. Možda je prošao pored mene u holu ali ja ne znam ni kako izgleda taj čovjek“ – kazao je Šljuka.

On ističe da je počeo štrajk juče u 12 časova i da neće prekinuti dok ga barem ne saslušaju i neko ne počne da radi na rješavanju njegovog problema.

“ Svjestan sam rizika štrajka glađu u Podgorici na ovakvom vremenu, ali ja druge mogućnosti nemam. Barem ovako se nadam da će me saslušati“ – kazao je Šljuka.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci