Skip to main content

Sjutra saslušanje zbog ograde na Kraljičinoj plaži

Sjutra saslušanje zbog ograde na Kraljičinoj plažiSjutra saslušanje zbog ograde na Kraljičinoj plaži
Foto: adriaticproperties.me

Prije nekoliko dana, firma Adriatic Properties počela je da postavlja ogradu i o tome je obavijestila Vladu, što je izazvalo nove proteste mještana.

Prema saznanjima Portala RTCG, predstavnici Adriatic Properties pozvani su u ponedeljak da dođu u prostorije Komunalne policije u Budvi ali njihovi advokati obavijestili su HG Budvanska rivijera i Ministarsttvo ekonomskog razvoja da i oni moraju da dođu. U suprotnom, kako su kazali, ako se predstavnici Budvanske rivijere i ministarstva ne pojave na saslušanju biće krivi za kršenje ugovora o zakupu i privremene mjere.

Mještani su prošle godine polomili kapiju, te Kraljičinu plažu koja je punih deceniju i po bila nedostupna većini građa oslobodili za kupanje svih građana.

Postavljanje kapije uslijedilo je nakon odluke Privrednog suda Crne Gore koji je donio rješenje kojim se potvrđuje ranija odluka o privremenoj mjeri u korist Adriatic Properties Budva u odnosu na rizort Aman Sveti Stefan, saopšteno je iz Adriatic Properties.

Privredni sud je ranije potvrdio mjeru kojom se zabranjuju sve radnje koje mogu štetiti pravu korišćenja koje je dato Adriatic Properties uključujući uklanjanje ograda, instalacija i opreme i pokušaje promjene prava na ekskluzivnost koja uživaju gosti rizorta.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci