Skip to main content

Vremenska prognoza

Sjutra sunčano, temperatura do 30 stepeni

Sjutra sunčano, temperatura do 30 stepeni


U Crnoj Gori sjutra će biti sunčan i topao dan.
U Crnoj Gori sjutra će biti sunčan i topao dan.


Sjutra sunčano, temperatura do 30 stepeni
Sjutra sunčano

Na sjeveru Crne Gore ujutru po kotlinama može biti magle, a dan pretežno sunčan i prijatno topao. Temperatura do 28 stepeni.

Na jugu sunčano i toplo. Tempratura do 30 stepeni.

More umjereno talasasto, ka kraju dana u smirivanju. Vjetar sjeverozapadni, samo na području Ulcinjske rivijere umjeren. Temperatura mora 23 stepena.

Narednih dana na sjeveru, u nedjelju pretežno sunčano s pojačanom visokom oblačnošću. U ponedjeljak promjenljivo oblačno sa dosta sunčanih perioda, ali i uz povremenu prolaznu kišu.

Vjetar slab i promjenljiv, a temperatura bez značajnijih promjena.

Na jugu u nedjelju pretežno sunčano uz visoku oblačnost. U ponedjeljak promjenljivo oblačno sa dosta sunčanih intervala, ali ima uslova za prolaznu kišu, uglavnom u prvom dijelu dana.

Temperatura i na jugu u postepenom porastu, u ponedjeljak zbog više oblaka malo niža, ali će biti sparno.

Evropa 

Ciklon s centrom iznad Britanskih ostrva ponovo donosi nestabilno, svježe i kišovito vrijeme većem dijelu zapadne Evrope. Jače kiše biće u Danskoj i na jugu Norveške, te ponegdje u Švajcarskoj, a popodnevnih pljuskova na jugu Ukrajine i u Rusiji.

Na ostatku kontinenta promjenljivo oblačno uz dosta sunca i bez izraženijih vrućina. Najhladniji evropski glavni gradovi sjutra Brisel i Kopenhagen, svega 15 tokom dana, najtopliji Skoplje i Atina, do 32 stepena.

Balkan 

Na Balkanu pretežno sunčano i toplo. U Sloveniji najprijatnije, oko 23 stepena u najtoplijem dijelu dana, natoplije na jugu Grčke – najviše do 35.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci