Skip to main content

Statisovim medijima smetaju srpske pjesme, a dobrodošle srpske pare

Statisovim medijima smetaju srpske pjesme, a dobrodošle srpske pareStatisovim medijima smetaju srpske pjesme, a dobrodošle srpske pare
Statis

Za Pobjedu, CdM i Portal Analitiku nije vijest to što je kamenovanje autobusa moglo da izazove neviđenu tragediju, već to što se srpske pjesme pjevaju kod Cetinjskog manastira.

Iz ovih tekstova sa naslovom: „Srpske pjesme ispred Cetinjskog manastira: Evo zašto je kamenovan autobus na Cetinju“ nesumnjivo se može zaključiti da pošto su srpske pjesme pjevane onda je i kamenovanje dozvoljeno.
279073305 397081602283507 4088459194287199286 n

Osim ovog, nedavno je u Pobjedi osvanuo i tekst u kojem navodno saznaju da će predsjednik opštine Nikšić Marko Kovačević biti novi lider Nove srpske demokratije. Ili kako Pobjeda kaže novi lider „srpskog sveta“. Optužili su i Vladimira Mandića da je finansijski i logistički pomagao DF i to po, navodnom, nalogu Aleksandra Vučića.

Možda Statis, koji ima izdašan biznis u Beogradu, na ovaj način pokušava da bude bliži Srpskoj naprednoj stranci i Vučiću od Mandića. Ko zna, možda i glavni urednik Pobjede Draško Đuranović misli da će ovako lakše vratiti dugove, ali i tuđe kredite.

Kako god, jedno je sigurno, svi ovi mediji imaju i te kako izdašne ugovore od srpskih kompanija koje posluju u Crnoj Gori.

Očigledno da sve srpsko smeta, osim srpskih para.

One su im i dalje dobrodošle.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci