• Vijesti
  • Društvo
  • Tuga: Poljoprivredniku iz Zete zapalili u gajbama dvije tone tikvica

Tuga: Poljoprivredniku iz Zete zapalili u gajbama dvije tone tikvica

Tuga: Poljoprivredniku iz Zete zapalili u gajbama dvije tone tikvicaTuga: Poljoprivredniku iz Zete zapalili u gajbama dvije tone tikvica
Foto: Dan

Kako je Klikovac kazao za Portal Dan, nepoznata osoba zapalila je sinoć njegov rod povrća, dok je njegova porodica bila van kuće i dvorišta.

U plamenu su uništene dvije tone tikvica i oko 50 stabala šipkova.

„Svaki svoj euro ja i moja porodica zaradilli smo pošteno i krvavo. Nikome jedan euro ne dugujemo i nikome nikakvu štetu nismo napravili“, poručio je izrevoltirani Sava na Fejsbuku.

Portalu Dana je kazao da je šteta preko 3.000 eura.

„Sinoć smo tikvice spakovali u gajbe i jutros su trebale da se transportuju u prodaju. Međutim, imali smo šta da vidimo jutros kad smo se probudili. To se desilo na našoj parceli, a to je uradio neko ko nas dobro poznaje. Moja porodica i ja smo sinoć bili na jednom slavlju, znači neko je znao da nećemo biti kući i uradio je šta je uradio. Šta da vam kažem, uspjeh se ne prašta“, aveo je on.

Savina porodica se već 40 godina bavi poljoprivredom. Svaki cent su, kako kaže Sava, krvavo zaradili.

„Ako je ovo način neke ljubomore i zavisti da palite moju muku koju krvavo zarađujem i to u ponoć kad porodica odmara ja zaista nemam riječi“, zaključio je Klikovac.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci

Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije
Adria TV

Adria Management Services