• Vijesti
  • Društvo
  • U subotu protest zbog najavljenog zatvaranja bolnice u Meljinama

U subotu protest zbog najavljenog zatvaranja bolnice u Meljinama

U subotu protest zbog najavljenog zatvaranja bolnice u MeljinamaU subotu protest zbog najavljenog zatvaranja bolnice u Meljinama
Foto: RTHN

“U tom smislu pozivamo sve svoje članove i simpatizere širom Boke, kao i sve slobodne ljude da dođu na protest i time pokažu nedvosmislen stav po pitanju očuvanja bolnice”, kazali su u saopštenju.

Iz Bokeškog Foruma su istakli da su svi dobro upoznati sa situacijom u bolnici Meljine, a to su promjene vlasnika, tužbe, dugovanja, odliv stručnog kadra..

Kako su ocijenili, nikada gora situacija nije bila i da se nadaju da će se ipak naći riješenje i da prijeko potrebna bolnica za čitavu Boku, a i šire, opstane.

“Posebno moramo naglasiti da smo svjedoci velike požrtvovanosti zaposlenih u bolnici koji rade u nehumanim uslovima. Riješenja sigurno postoje ali neodgovornost nadležnih organa i ranije kao i danas su očigledna. Tako da je pitanje da li postoji dobra volja”, naveli su u saopštenju.

Zbog toga zaključuju, ” u subotu složno, oslobođeni ideoloških i bilo kakvih drugih okova, moramo dići glas i sačuvati bolnicu Meljine. Za dobro svih nas”.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije
Adria TV

Adria Management Services