Skip to main content

Uskoro humanitarna akcija „Svi za život, život za sve!“

Uskoro humanitarna akcija „Svi za život, život za sve!“Uskoro humanitarna akcija „Svi za život, život za sve!“

 Kako navode u zajedničkom saopštenju, akcija se realizuje u saradnji sa ugostiteljskim objektima Propaganda bar (Nikšić), Biro (Podgorica), Ski bar (Žabljak), kao i sa reciklažnim centrom Kappa Star Recycling Montenegro.

„Građani su pozvani da podrže akciju i u navedenim ugostiteljskim objektima ostave kako limenke i plastiku tako i papirni otpad (knjige, sveske, novine, rokovnike, flajere….) koji će na kraju akcije biti vagani u reciklažnom centru, a sav novac ide u humanitarne svrhe, na žiro račun za transplataciju drugog bubrega Božidara Janjuševića u Bjelorusiji“, navode u saopštenju.

289953096 700705844493396 5237310389626280318 n 1

Dodaju da ukoliko do isteka akcije sredstva budu prikupljena, novac će donirati prvom sljedećem najhitnijem slučaju.

„Naglašavamo da akcija nema samo jedan cilj. Primarni svakako jeste humanitarnog karaktera, ali je nužno skoncentristi se i na širenje svijesti građana o važnosti reciklaže i da se sa njom podjednako može spasiti život ne samo jednog člana društva već i cijele zajednice. Takođe se nadamo da će ova akcija motivisati ugostitelje širom Crne Gore, male i velike preduzetnike kao i sva domaćinstva, da se okrenu ka zdravijim stilovima života koji više nijesu održivi bez reciklaže. Svi su pozvni da akciju podrže, život održe i zadrže čist obraz“, zaključuju u saopštenju.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci