• Vijesti
  • Društvo
  • VIDEO – Smeta dolazak srpskog patrijarha, ali ne i hrvatskog predsjednika ratnim brodom bez granične kontrole

VIDEO – Smeta dolazak srpskog patrijarha, ali ne i hrvatskog predsjednika ratnim brodom bez granične kontrole

VIDEO – Smeta dolazak srpskog patrijarha, ali ne i hrvatskog predsjednika ratnim brodom bez granične kontroleVIDEO – Smeta dolazak srpskog patrijarha, ali ne i hrvatskog predsjednika ratnim brodom bez granične kontrole

Ratni brod Hrvatske Ratne Mornarice – OB -31 „Omiš“ tada je direktno iz hrvatskih teritorijalnih voda, uplovio u Boku. U pratnji nije bilo nijednog crnogorskog ratnog broda, što je u diplomatskim prilikama uobičajena praksa.

Da stvar bude još zanimljivija brod sa Milanovićem nije svratio ni u Luku Zelenika, ni u Porto Montenegro gdje postoji zvanični pomorski granični prelazi države Crne Gore. Jednostavno, brod je vezan za gradsku rivu u Tivtu, gdje su Milanovića dočekali crnogorski državnici.

Interesantno je i da se i kabinet predsjednika Mila Đukanovića javno pohvalilo video snimkom dolaska broda sa Milanovićem do tivatske rive.

Dvostruki aršini su još jednom ogolili namjere onih kojim smeta dolazak patrijarha sa pratnjom, iako je ispoštovana granična procedura, što je i Uprava policije potvrdila, ali ne smeta to što se sa mora ulazilo u Crnu Goru bez ikakvih procedura.

Procijenite sami o čemu je riječ.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci

Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije
Adria TV

Adria Management Services