Skip to main content

Air Montenegro spaja Crnu Goru sa 14 destinacija

Air Montenegro spaja Crnu Goru sa 14 destinacijaAir Montenegro spaja Crnu Goru sa 14 destinacija
Foto: exyuaviation.com

Tako mrežu sada čine letovi ka Parizu, Nantu, Lionu, Cirihu, Frankfurtu, Kopenhagenu, Ljubljani, Beogradu, Pragu, Banja Luci, Istanbulu, Tel Avivu, Katovicama, Jerevanu.

Povećanje broja destinacija, kako objašnjavaju iz nacionalne avio-kompanije, prati otvaranje i razvijanje novih tržišta, a samim tim i prevoz većeg broja putnika i turista koji dolaze u Crnu Goru. Za prvih šest mjeseci ove godine avioni Air Montenegra prevezli su više od 126.000 putnika , dok se očekuje da će se taj broj povećavati, naročito tokom glavne ljetnje sezone.

Vršiteljka dužnosti izvršne direktorice Air Montenegra Dragana Frantov Nikolić kazala je da u odnosu na prošlu godinu, kada su zbog epidemijske situcije i zatvorenih granica, bili orijentisani na razvoj regionalnog tržišta, ove godine otvaraju i razvijaju nova.

“Već od maja imamo tri francuske destinacije, od juna letimo za Prag, kao i za Cirih i Kopenhagen. Pored letova iz Tivta za Istanbul, uveli smo i dodatnu liniju za ovaj grad iz Podgorice i obje bilježe odličnu popunjenost. Realizujemo i brojne čarter letove za Tel Aviv, Bratislavu, Jerevan, a uskoro letimo i za Kairo. Pored kompleksne situacije u avio-industriji i brojnih problema na velikom broju aerodroma, prošlog mjeseca smo ostvarili više od 450 letova“, rekla je ona.

Iz kompanije podsjećaju da se sve informacije o redu letjenja i rezervacijama karata mogu naći na sajtu Air Montenegra.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci