Skip to main content

Damjanović predao dužnost Petričevićki

Damjanović predao dužnost PetričevićkiDamjanović predao dužnost Petričevićki

“Ja to smatram jednim normalnim činom tehničkog kataktera jer je sasvim normalno da se ima kontinuitet u samoj Upravi iz razloga što je ovo jedan ozbiljan sistem koji je važniji od bilo kog pojedinca”, kazao je Damjanović.

Uvjeren je da će i Petričević unaprijediti rad Uprave.

Petričević je istakla da je Damjanović stekao povjerenje zaposlenih i da se nada da će i ona to zaslužiti.

Aleksandru Damjanoviću, v.d direktora Uprave prihoda i carina, nije produžen mandat na prošloj elektronskoj sjednici Vlade Crne Gore. Na njegovo mjesto imenovana je Milena Petričević, koja je ranije bila zaposlena u Atlas grupi.

Damjanović je na toj poziciji bio šest mjeseci, ali resorno Ministarstvo finansija i socijalnog staranja (MFSS) nije raspisalo konkurs za direktora UPC u punom mandatu, niti imenovalo pomoćnike v.d direktora.

Petričević je juče poručila da je uvjerena, imajući u vidu dosadašnje aktivnosti u otkrivanju nezakonitih radnji, da službenici Uprave prihoda i carina predstavljaju vrijedan resurs koji će nastaviti da postiže još bolje rezultate u suzbijanju krijumčarenja, otkrivanju poreskih utaja, naplati javnih prihoda i izgradnji sigurnog poslovnog ambijenta u Crnoj Gori, za šta će najveću podršku imati od menadžmenta Uprave.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci