Damjanović predao dužnost Petričevićki

Damjanović predao dužnost PetričevićkiDamjanović predao dužnost Petričevićki

“Ja to smatram jednim normalnim činom tehničkog kataktera jer je sasvim normalno da se ima kontinuitet u samoj Upravi iz razloga što je ovo jedan ozbiljan sistem koji je važniji od bilo kog pojedinca”, kazao je Damjanović.

Uvjeren je da će i Petričević unaprijediti rad Uprave.

Petričević je istakla da je Damjanović stekao povjerenje zaposlenih i da se nada da će i ona to zaslužiti.

Aleksandru Damjanoviću, v.d direktora Uprave prihoda i carina, nije produžen mandat na prošloj elektronskoj sjednici Vlade Crne Gore. Na njegovo mjesto imenovana je Milena Petričević, koja je ranije bila zaposlena u Atlas grupi.

Damjanović je na toj poziciji bio šest mjeseci, ali resorno Ministarstvo finansija i socijalnog staranja (MFSS) nije raspisalo konkurs za direktora UPC u punom mandatu, niti imenovalo pomoćnike v.d direktora.

Petričević je juče poručila da je uvjerena, imajući u vidu dosadašnje aktivnosti u otkrivanju nezakonitih radnji, da službenici Uprave prihoda i carina predstavljaju vrijedan resurs koji će nastaviti da postiže još bolje rezultate u suzbijanju krijumčarenja, otkrivanju poreskih utaja, naplati javnih prihoda i izgradnji sigurnog poslovnog ambijenta u Crnoj Gori, za šta će najveću podršku imati od menadžmenta Uprave.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije
Adria TV

Adria Management Services