JAVNI POZIV

Prevoznicima 500 eura po autobusu

Prevoznicima 500 eura po autobusu


Ministarstvo kapitalnih investicija raspisalo je javni poziv za dostavljenje zahtjeva za dodjelu jednokratne pomoći autobuskim prevoznicima.
Ministarstvo kapitalnih investicija raspisalo je javni poziv za dostavljenje zahtjeva za dodjelu jednokratne pomoći autobuskim prevoznicima.


Prevoznicima 500 eura po autobusu
Foto: Ilustracija

Iznos pomoći je 500 eura po autobusu, a zahtjevi se dostavljaju najkasnije do 13. januara do 15 sati.

Podnosilac zahtjeva mora posjedovati licencu za javni prevoz putnika, za svaki autobus izvod licence, kao i saobraćajnu dozvolu za svaki autobus.

Za ostvarivanje prava na dodjelu jednokratne pomoći podnosilac zahtjeva treba Ministarstvu da dostavi zahtjev za dodjelu jednokratne pomoći, izjavu prevoznika ovjerenu kod notara, važeću licencu za javni prevoz putnika, važeći izvod licence za svaki autobus za koji se podnosi zahtjev za pomoć i važeću saobraćajnu dozvolu za svaki autobus.

Podnosilac treba da dostavi i original izvod iz Centralnog registra privrednih subjekata (CRPS) ne stariji od 30 dana od objavljivanja javnog poziva, dokaz iz Centralne banke da račun prevoznika nije u blokadi, kao i broj žiro računa i fotokopiju kartona deponovanih potpisa iz poslovne banke u kojoj prevoznik ima otvoren račun.

“Cjelokupna dokumentacija dostavljena na osnovu ovog javnog poziva ostaje u arhivi Ministarstva kapitalnih investicija bez obaveze povraćaja”, navodi se u pozivu.

Ministarstvo kapitalnih investicija neće ocjenjivati zahtjeve koji su podnijeli podnosioci zahtjeva koji ovim javnim pozivom nijesu određeni kao korisnici podrške, koji nijesu predmet tog javnog poziva, koji ne sadrže svu propisanu dokumentaciju i koji su dostavljeni van roka.

Zahtjevi po ovom javnom pozivu dostavljaju se preporučenom poštom ili predajom na arhivi Ministarstva kapitalnih investicija u zatvorenoj koverti sa nazivom i adresom Ministarstva, nazivom i adresom podnosioca zahtjeva, naznakom predmeta javnog poziva na koje se zahtjevi odnose, na adresu Rimski trg, broj 46, 81000 Podgorica.

Kontakt adresa je bojan.radoman@mki.gov.me.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije
Adria TV

Adria Management Services