Skip to main content

Udar na budžet građanki i građana

URA Spajiću: Građani vam nijesu dali povjerenje da povećavate cijenu struje

URA Spajiću: Građani vam nijesu dali povjerenje da povećavate cijenu struje


Građanski pokret URA kritikovao je novu Vladu premijera Milojka Spajića zbog najavljenog povećanja cijene električne energije.
Građanski pokret URA kritikovao je novu Vladu premijera Milojka Spajića zbog najavljenog povećanja cijene električne energije.“Jedna od prvih mjera koja se mogla čuti iz Spajićeve Vlade je povećanje cijene struje, prvo je to najavio ministar energetike i rudarstva Saša Mujović, a juče i jasno potvrdio direktor Regulatorne agencije za energetiku Igor Telebak. Sada više nema sumnji, zahvaljujući Spajiću i njegovoj Vladi građani će od 01. januara 2024. godine plaćati skuplju struju, a sigurni smo da će to povećanje implicirati i povećanje cijena svih ostalih proizvoda i usluga”, saopšteno je danas iz URE.

Navode da je zaista poražavajuće da je jedna od prvih mjera nove Vlade udar na budžet građanki i građana povećanjem cijene struje, a to je definitivno nešto zbog čega građani nijesu dali povjerenje Spajiću na izborima, jer takve najave od njega se nijesu mogle čuti u kampanji.

Takođe, dodaju da se od Spajića u kampanji nije mogli čuti ni da će prodati akcije Elektroprivrede Crne Gore, niti da će zadužiti državu za milijardu eura.

“Prvu od svojih skrivenih namjera na koje smo ukazivali Spajić već ostvaruje, ostaje da vidimo šta će biti sa druge dvije. Dosadašnji rezultati Spajićeve Vlade ukazuju na tragikomičnu situaciju, sve što je Spajić najavljivao, poput bankrota Crne Gore, ne dešava se, a sve što nije najavljivao, poput povećanja cijene struje, dešava se”, zaključuju u GP URA.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci