Skip to main content

Otkriveni novi detalji: Evo zašto je Ivana Tramp pala niz stepenice i umrla

Otkriveni novi detalji: Evo zašto je Ivana Tramp pala niz stepenice i umrlaOtkriveni novi detalji: Evo zašto je Ivana Tramp pala niz stepenice i umrla
printscreen

Ivana Tramp (73) pronađena je u besvjesnom stanju u svojoj kući u Njujorku, nekoliko sati prije nego što je trebala da krene na zakazani termin u frizerski salon. Osoblje i istražioci Ivanu su pronašli u njenoj rezidenciji na Menhetnu na dnu stepenica oko 13 časova po lokalnom vremenu. Istražitelji vjeruju da je Ivana Tramp smrtno povrijeđena padajući niz stepenice, nakon što je, kako se pretpostavlja doživjela srčani udar rekao je policijski zvaničnik za Dejli njuz. Ivana je posljednji put viđena živa u srijedu u 16.30 časova po lokalnom vremenu kada su njena domaćica i pomoćnica napustile njen dom, rekla je neimenovana osoba.

Ivana Tramp

Dvije osobe upoznate sa ovim slučajem izjavile su za AP da policija vjeruje da je njena smrt bila slučajna, stručnjaci će naknadno utvrditi i zvaničan uzrok smrti.

“Bio je to veoma tužan dan, veoma tužan dan”, rekao je Erik Tramp dok je izlazio iz kuće svoje majke na Upper East Sideu u blizini Central parka. 

Ivana je provela svoje posljednje dane pripremajući se za dugo očekivani odlazak u Sent Trope u petak, a planirala je posjetu svom uobičajenom frizeru na dan kada je pronađena mrtva, rekao je zaposleni u salonu za Daili Mail. Vijest o Ivaninoj smrti prvi je podijelio njen bivši suprug, bivši predsjednik Donald Tramp, putem objave na svom Truth Social nalogu u četvrtak popodne.

“Veoma sam tužan što obavještavam sve one koji su je voljeli, a kojih ima mnogo, da je Ivana Tramp preminula u svom domu u Njujorku”, napisao je on. 

“Naša majka je bila nevjerovatna žena – sila u poslu, sportista svjetske klase, blistava ljepotica i brižna majka i drugarica”, potvrdio je vijest o Ivaninoj smrti za Daili Mail, Ivanin sin Erik rekavši u saopštenju izdatom u ime porodice.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci