Skip to main content

Užas na grčkom ostrvu: Poginuo turista

Užas na grčkom ostrvu: Poginuo turista



Užas na grčkom ostrvu: Poginuo turista
Foto: MONDO/STEFAN STOJANOVIĆ

Vlasnik britanskog brodića poginuo je u čudnoj nesreći na grčkom ostrvu. On je vezivao svoje plovilo kada je skliznuo sa čamca na stijenu. Ovaj 30-godišnji turista pokušavao je da veže svoj čamac “kapetan Deniz”, za ​​stijenu na ostrvu Nimos u utorak oko podneva kada se okliznuo i pao u smrt.

Udar u stijenu ga je onesvijestio prije nego što su ga tri putnika koja su bila sa njim izvukla iz mora. Spasilački čamac je poslat nakon što su putnici alarmirali lokalnu obalsku stražu, a muškarac je prebačen na obližnje ostrvo Simi gdje mu je ukazana pomoć u medicinskom centru.

Ljekari su pružili prvu pomoć i spremali se da ga prebace u veću bolnicu kada je preminuo, prenose lokalni mediji. Obalska straža se zatim vratila do brodića kako bi pomogla u dovođenju čamca do obale i prevoženja preostalih putnika u luku u Simiju, gdje je čamac sada usidren.

Preostali putnici nisu povrijeđeni tokom incidenta, a vlasti u luci Simi pokrenule su rutinsku istragu o smrti. Tijelo Britanca je prebačeno na ostrvo Rodos kako bi se izvršila obdukcija.



Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci