Skip to main content

tužioci saopštili

Zvanično! Brajan Volš optužen za ubistvo supruge Ane Volš

Zvanično! Brajan Volš optužen za ubistvo supruge Ane Volš


Brajan Volš zvanično je optužen za ubistvo supruge Ane Volš, saopštili su kasno sinoć tužioci u ovom slučaju, javljaju američki mediji.
Brajan Volš zvanično je optužen za ubistvo supruge Ane Volš, saopštili su kasno sinoć tužioci u ovom slučaju, javljaju američki mediji.


Zvanično! Brajan Volš optužen za ubistvo supruge Ane Volš
Foto: Printscreen

Velika porota okruga Norfolk i zvanično je optužila Volša za ubistvo prvog stepena, ometanje istrage i nekoliko drugih optužbi, saopštila je kancelarija Javnog tužioca okruga Norfolk.

Tužilac Majkl Morisi saopštio je u četvrtak da su protiv Volša (48) iz Kohaseta podignute tri optužnice: za ubistvo njegove supruge, za dovođenje u zabludu policijske istrage/ometanje pravde i za “nepropisno prenošenje ljudskog tijela”.

“Brajan Volš se izjasnio da nije kriv po optužbi za ubistvo na suđenju u Okružnom sudu u januaru. Ova optužnica premješta slučaj Višem sudu u Norfolku, gdje će mu ponovo biti suđeno u narednim nedjeljama. Taj datum još nije određen”, rekao je okružni tužilac Morisi.

U optužnici se navodi da Volša terete da je suprugu ubio u porodično domu za Bovu godinu i to dok su djeca navodno bila u kući.

Tužioci tvrde da je Brajan ubio Anu, raskomadao njeno tijelo i delove bacio u kontejnere, kao i da je na Guglu pretraživao načine “na koji se može otarasiti tijela”.

Ana Volš se još, zvanično, vodi kao nestala, pošto njeno telo još nije pronađeno.

Majka ubijene Ane, Milanka Ljubičić, na jednom ročištu tokom saslušanja kazala je da vjeruje da Brajan Volš nije počinio nikakav zločin.

“Brajan je nevin i on ne stoji iza svega ovoga za šta ga terete! I dalje duboko vjerujem da nije kriv i da će se nakon svega moje dijete pojaviti, a njega će osloboditi. Želim da vjerujem da je tako”, rekla je Anina majka za medije posle ročišta.

Tvrdi da nije kriv

U svojoj odbrani Volš je naveo da nije kriv, te da je njegova supruga krenula na međunarodni aerodrom Logan u Bostonu da bi letjela za Vašington zbog posla, ali nema dokaza da je ušla u avion.

Istražitelji su pronašli krv i krvavi nož u podrumu kuće porodice Volš, a, prema izvorima Si-En-En-a, u istoriji internet pretraga na uređajima Brajana Volša pronađeno je da je tražio “kako se riješiti tijela žene od 52 kilograma” i “kako raskomadati tijelo”.

Volš je tada potrošio i stotine dolara na kupovinu sredstava za čišćenje. Na deponiji i u kontejnerima koji se nalaze u blizini zgrade u kojoj živi Brajanova majka Dajana, pronađeni su predmeti koji su takođe predmet istrage.

Volš je od ranije bio u kućnom pritvoru zbog federalne osude koja je uključivala šemu prodaje lažnih slika Endija Vorhola. On se izjasnio krivim za internet prevaru i nezakonite novčane transakcije, izvestio je CBS Boston.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci