Skip to main content

Hrvatska manekenka digla policiju na noge: Upravo sam u Minhenu srela istu osobu kao Matej

Hrvatska manekenka digla policiju na noge: Upravo sam u Minhenu srela istu osobu kao MatejHrvatska manekenka digla policiju na noge: Upravo sam u Minhenu srela istu osobu kao Matej
Foto: Printscreen

Dok akcija pronalaska hrvatskog državljanina Mateja Periša, koji je nestao u Beogradu u noći između 30. i 31. decembra prošle godine, ne prestaje na teritoriji Beograda i okoline, internacionalni model iz Hrvatske objavila je danas na Instagramu šokantnu tvrdnju – da je Mateja vidjela u Minhenu, piše Kurir.rs.

Ona je u svojoj stori objavi napisala da je u glavnom gradu Bavarske uočila muškarca koji je, kako tvrdi, “isti kao on”.

– Upravo sam se susrela sa osobom koja izgleda isto kao on tri puta u centru Minhena – napisala je menekenka misleći na Mateja Periša.

Ona se u istoj objavi prethodno raspitala da li neko zna koliko je visok Matej Periš.

– Da li neko može da mi kaže koliko je visok Matej Periš? Dečko kojeg sam srela je moje visine, oko 183, možda i višlji – navela je ona.

Izvjesno je da će Njemačka, ali i policije Srbije i Hrvatske odmah provjeriti sve navode jer objava manekenke izgleda veoma ozbiljno i uvjerljivo.

Hrvatska manekenka dalje u svojoj objavi otkriva šta je taj muškarac za kog misli da je Periš radio u trenutku kada ga je vidjela, još jednom naglašavajući da je isti kao Matej Periš.

– Skontala sam da je isti kada je stajao ispred bivšeg restorana “Opatija” i dizao novac sa bankomata.

Ona je zamolila sve da ukoliko znaju koliko je Matej Periš visok da joj se jave putem poruke na Instagramu.

– Da ne bude zabune, ukoliko je neko upućen nek mi javi u dm. Da bih ja mogla da kontaktiram nadležne organe – piše manekenka u stori poruci na Instagramu.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci