Skip to main content

Manekenka se ponovo oglasila: Moja majka pošla ka njemu, bio je pogubljen

Manekenka se ponovo oglasila: Moja majka pošla ka njemu, bio je pogubljenManekenka se ponovo oglasila: Moja majka pošla ka njemu, bio je pogubljen
Foto: Kurir.rs

Manekenka je rekla za Kurir da je u tom trenutku šetala svoju bebu sa majkom, kada je na ulici ugledala muškaraca koji je “preslikan” Matej.

– Moja mama koja je šetala moju bebu sa mnom je htjela u momentu da mu priđe, ali ja to nisam dozvolila. Bilo mi je glupo, ona je htjela da ga slika, ali nisam ja dozvolila. Dečko je bio malo pogubljen i vidim da je skontao da mi pričamo na našem – kaže ovaj internacionalni model i dodaje:

– Samo želim da vidim po fizičkom opisu da li je to on jer po licu i visini odgovara opisu. Dečko je preslikan – kaže ona.

Kaže da je taj momak “tri puta prošao pored njih” i da je “baš obratila pažnju”.

– Tri puta je prošao pored nas i baš sam obratila pažnju. Nevjerovatno koliko je isti. Posljednje gdje sam ga srela je kod hotela Mandarin, gdje je i policijska stanica i bivši restoran Opatija – rekla je hrvatska manekenka.

2901729 inkedimg20220210wa0002 li ff

Ona je, takođe, kazala da je od prijatelja dobila neke brojeve nadležnih službi u Srbiji kako bi ih obavijestila o tome što je vidjela, ali ti brojevi, kako je izjavila, nisu u funkciji.

– Ja samo želim da dobijem broj od nadležnih organa u Srbiji. Moj prijatelj model mi je poslao neke brojeve koji nisu u funkciji – rekla je manekenka.

Ona je potom istakla da će to sve “svakako prijaviti policiji”.

– Ja ću svakako da prijavim policiji, na inicijativu moje mame koja je sa mnom šetala bebu u tom momentu. Ona me je natjerala da prijavim sve to govoreći mi “Ne daj Bože da se tebi tako nešto desi, svaka informacija bi bila od koristi” – kaže naša sagovornica.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci