Skip to main content

U ZAGREBU

Uhapšena Severina Vučković

Uhapšena Severina Vučković


Zagrebačka policija uhapsila je pjevačicu Severinu Vučković u utorak oko podne u Zagrebu.
Zagrebačka policija uhapsila je pjevačicu Severinu Vučković u utorak oko podne u Zagrebu.


Uhapšena Severina Vučković
Severina – Foto: Instagram

Hapšenje je uslijedilo nakon što su od splitskih kolega dobili zahtjev za njeno privođenje za potrebe kriminalističkog istraživanja.

Povod svemu i raspisivanju potrage je neprimjerena prepirka od utorka u splitskom domu majke poznate pjevačice. Prema prijavi sestre Marijane, pjevačica se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom.

Bilo je to pod okriljem noći, oko jedan sat posle ponoći kada se iz stana orila buka. Njih dvije su se navodno, prijavila je Marijana policiji, žestoko rvale i šamarale, i to doslovno po cijelom stanu.

Raspisana potraga

Pjevačica je na kraju otišla na svoju stranu, a njena sestra u bolnicu odakle se, nakon ukazane ljekarske pomoći zbog lakših povreda, obratila za pomoć policiji. Zadobila je niz podliva na glavi i leđima, a na tijelu su joj ljekari uočili i posekotine.

Na osnovu prijave, splitska policija je raspisala potragu za pjevačicom, a na temelju koje je Severina s razmakom od 12 sati od navodnog incidenta u Splitu, “skinuta” na zagrebačkom aerodromu.

Na putu do policijske stanice po mjestu stanovanja, kako bi dala iskaz policiji i svoje viđenje incidenta zbog kojeg joj prijeti prijava, obratila se za pomoć svom advokatu Mati Matiću, ne ulazeći u detalje zbog kojih se našla opet pod lupom.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci