Skip to main content

hit priča

VIDEO – Djevojka mu prokockala 42.000 eura: Kako je Bojan ostao bez novca

VIDEO – Djevojka mu prokockala 42.000 eura: Kako je Bojan ostao bez novca


Iako rođen u Bosni i Hercegovini, tačnije u Banjaluci u kojoj je i odrastao, Bojan Jaćimović priznaje da ga njegov rodni grad ipak najviše podsjeća na jedno gorko iskustvo – djevojku koju je volio a koja ga je kako tvrdi pokrala za skoro 42.000 eura.
Iako rođen u Bosni i Hercegovini, tačnije u Banjaluci u kojoj je i odrastao, Bojan Jaćimović priznaje da ga njegov rodni grad ipak najviše podsjeća na jedno gorko iskustvo – djevojku koju je volio a koja ga je kako tvrdi pokrala za skoro 42.000 eura.


VIDEO – Djevojka mu prokockala 42.000 eura: Kako je Bojan ostao bez novca

Bojan je u Banjaluci bio profesionalni fudbaler i radio više poslova, međutim pored karijere maštao je i o porodičnom životu i trudio se da ga stvori sa djevojkom koju je volio. A kako kaže, na tom njegovom putu stala je kocka, koja je od njegove žene napravila kockara, a njega dovela skoro pa do siromaštva. Zbog tog saznanja i nemogućnost da se u takvom odnosu nešto popravi odlučio je da spakuje kofere, ode u Njemačku i započne novi život.

“Bilo je tu raznih problema, kocke, trošenja. Ja sam radio, borio se da napravim kuću, sve što mogu, da budem porodičan čovjek, da stvorim sebi porodicu ali džaba. Pustiš malo više, daš malo više slobode i sve ode”, kaže Bojan.

Kako je objasnio, radio je više poslova i imao je svoj lokal u Banjaluci koji je dotična djevojka vodila i u kome je i sama radila, kako se, kaže on, ne bi negdje drugo mučila. Međutim tu se problem i stvorio.

“Ja sam htio da ona bude svoj gazda, da se ne muči. U to vrijeme sam pravio kuću i nisam zaista imao vremena da sve pratim. Primjećivao sam ja nešto, na primjer u devet ujutru dođem na kafu, pa uveče opet po nju, a ona bude na istom mjestu, a nije ništa uradila. Takođe kod kuće nema ručka, nema ništa, naručivali smo brzu hranu. Vidio sam da nešto ne štima”, kaže on za Jutjub kanal “Auslenderi”.

Tada je počeo malo više da obraća pažnju na sve, jer je shvatio da je postala odsutna. A onda je došao i do prvog šoka kada je htio da kupi drugi automobil.

“U to vrijeme sam planirao da mijenjam auto. Dođem do mjesta gdje smo čuvali pare, gdje stoje…kad tamo prazno”, priča Bojan.

Otkrio da nije samo kocka bila u pitanju

Tada je brzo otišao do lokala, upalio kamere i imao šta i da vidi.

“Žena ništa nije radila, pila je kafe i igrala, kockala se. Pa je na tu firmu lepo digla i kredit, pa sam onda saznao da je u stanu u kom smo živjeli dovodila i drugog muškarca, sve se skupilo i otkrilo. Tu je došlo do kraja. Ne može čovjek sve i praštati”, priča on.

Ono što je kod njega bila sreća u nesreći, jeste da je sve to saznao prije useljenja u novu kuću, koju je u to neko vrijeme i završio. Tako da su se rastali prije nego što je, kaže, ikada kročila u njegov novi dom.

Ogromnu sumu potrošila za samo par mjeseci

Iznos od 42.000 eura prokockala je za devet mjeseci, a posebno je više trošila u zadnja tri mjeseca.

“Sve to je prokockala za osam, devet mjeseci, a poslednja dva tri je malo pojačala, jer je valjda uvidjela da ja znam. Iako je sve negirala, mislim da je shvatala da joj se bliži kraj u tome, barem sa mojim parama”, kaže Bojan za Jutjub kanal “Auslenderi”, te dodaje da je u poslednjih par nedjelja čak svoj posao zapostavio kako bi skupio dokaze o njenom kockanju, da najprije pokaže njenoj rodbini, koja isprva nije vjerovala šta ona radi.

Sreća ga je ipak nakon svega pogledala

Bojan je srećan što je cijela ta priča iza njega i što je on uspio iz svega da se izvuče i započne nov, ljepši život. Danas ima ženu koja je sa njim u Njemačkoj prošla svašta, te smatra da mu je ta prethodna situacija bila neka vrsta lekcije.

“Treba svašta proći da bi se valjda doživjelo nešto lijepo. Danas imam ženu kojoj sam zahvalan i koja je uz mene u svakom trenutku. Kad sam došao u Njemačku gurala me je maksimum, bila je sa mnom od trenutka kad smo spavali na laminatu do današnjeg zajedničkog stana” završava Bojan svoju priču.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci