• Vijesti
  • Politika
  • Abazović: Ako Vlada ne padne kreće velika rekonstrukcija

Abazović: Ako Vlada ne padne kreće velika rekonstrukcija

Abazović: Ako Vlada ne padne kreće velika rekonstrukcijaAbazović: Ako Vlada ne padne kreće velika rekonstrukcija
Foto: gov.me

„Svi ostali su pozvani, i manjine i DF i Demokrate. Svi koji žele da prioritet stavimo na protiv organizovanog kriminala i korupcije, na pripremu izbora koji se moraju održati i lokalnih i parlamentarnih i predsjedničkih“, rekao je Abazović za TV Vijesti.

On je rekao da je situacija jednostavna – svi oni koji žele da Crna Gora nastavi borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije, koji ne žele da se poništi Temeljni ugovir, koji žele da se ide putem pomirenja, neće glasati za pad Vlade.

„Svi koji žele da politički mehanizam u ruke Mila Đukanovića, da obesmisle protiv org kriminala i korupcije, da podrže govor mržnje i diskriminaciju u odnosu na određene vjerske ili etničke zajednice oni će glasati zapad Vlade“, rekao je Abazović.

Ukoliko Vlada padne, što se tiče koalicije „Crno na bijelo“, kazao je da idu u opoziciju punog srca i da će se pripremati da učestvujemo na izbore „i pojasnimo zašto u Crnoj Gori treba da se dođe do veće političke stabilnosti u odnosu na onu koju generiše dio DPS-a i njihovih satelitskih opcija“.

„Preuzeo sam Vladu ne zbog fotelje i potpuno relaksirano čekam 19. avgust. Vlada je ispunila sve obaveze iz sporazuma. ostale su tri tačke koje su u nadležnosti parlamenta. Ako neko želida vrati mehanizam u ruke onih ljudi koji zbog finansijskih centara moći ne žele uspjeh Vlade Crne Gore i žele destabilizaciju, onda to podrazumijeva određenu odgovornost“, rekao je premijer.

Kazao je da nema problem da neko drugi bude premijer ukoliko dođe do rekonstrukcije Vlade.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije
Adria TV

Adria Management Services