Bogdanović: DPS, SNP i URA panično bježe od izbora

Bogdanović: DPS, SNP i URA panično bježe od izboraBogdanović: DPS, SNP i URA panično bježe od izbora
Foto: Screenshot

“Nakon toga poslanici DPS-a, SNP-a i URA pravnim i političkim nasiljem usvajaju zakon kojim odlažu sve izbore panično bježeći od istih.

Predsjednik države kaže da je takav čin njegovih poslanika antiustavan, ali ga ekspresno vraća Skupštini u prvom satu, a ne poslednjem danu, kako je uvijek činio”, navodi Bogdanović.

Poslanik Demokrata ističe da je Danijela Đurović nakon toga, kršeći više normi Poslovnika i unižavajući parlament i njegove poslanike, ekspresno sazvala sjednicu za ponedjeljak.

“Nakon što poslanici DPS-a u ponedjeljak kažu da ih ipak njihov predsjednik svojom argumentacijom nije ubijedio da su pogriješili i još jednom pritisnu taster, gospodin Đukanović će saopštiti da nema kud već da mora potpisati zakon i odložiti izbore.

Nova antidemokratska vlast najavi da će im prioritet biti vladavina prava. Kako su krenuli, ne bi me čudilo da za ovih par mjeseci vladavine suspenduju Ustav i zakone i vrate nas na plemenski način funkcionisanja. Prema zakonu jačeg. Evropski, nego što. Rijaliti je očito tek počeo”, istakao je Bogdanović.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije
Adria TV

Adria Management Services