• Vijesti
  • Politika
  • Demokrate: Abazoviću podnesi ostavku, dosta je jeftinih trikova

Demokrate: Abazoviću podnesi ostavku, dosta je jeftinih trikova

Demokrate: Abazoviću podnesi ostavku, dosta je jeftinih trikovaDemokrate: Abazoviću podnesi ostavku, dosta je jeftinih trikova
Foto: Arhiva

Prvo, smatraju Demokrate, Abazović očito i dalje, kako kažu, nije svjestan da su mu propali koncepti obje Vlade “u kojima je sa tri poslanika imao najveći dio vlasti, da mu ne vjeruje 90 odsto Parlamenta, te da mu riječ nema nikakvu političku težinu”.

„Abazović kaže da je neodgovorno omogućiti da mandat daje Đukanović, a prethodno je Đukanović dao i mandat, ali i glas svih poslanika DPS-a upravo Abazoviću. I ne samo to, Abazoviću je dao mandat na riječ Abazovića, i to bez ijednog, a kamoli potpisa 41 poslanika. Dotle ide povjerenje na relaciji DPS – Abazović. Dosta je jeftinih trikova i varanja naroda i države na sedmičnom nivou“, navode Demokrate.

Poručili su da „u prevarantske modele i koalicije u kakve je Abazović ulazio, oni neće, ma kakvu god odluku da donese Predsjedništvo Demokratske Crne Gore u odnosu na 19. avgust“.

„Mi za razliku od Vas nijesmo DPS igrači, nijesmo ni mali, ni veliki DPS-ovci, mi smo poslanici koje su birali birači koji su pobijedili 30. avgusta. Mi njih predstavljamo i u ime njih govorimo, tako da smo obavezani narodnom odlukom da branimo narodnu pobjedu“, dodaju Demokrate u saopštenju.

Ističu da će o  inicijativi za izglasavanje nepovjerenja “DPS-URA-SNP Vladi” čija su, kažu, najtvrđa opozicija, vrlo brzo odlučiti.

„Mi na stolu za odlučivanje naših organa imamo samo inicijativu za izglasavanje nepovjerenja DPS-URA-SNP Vladi čija smo najtvrđa opozicija od prvog dana i o njoj ćemo vrlo brzo odlučiti. Ako se u međuvremenu pojavi i neka druga pisana inicijativa, koju je Abazović usaglasio sa najmanje 32 poslanika, kao ozbiljan subjekt, koji ima devet poslanika, razmotrićemo i nju“, zaključuju Demokrate.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije
Adria TV

Adria Management Services