• Vijesti
  • Politika
  • Demokrate predale listu u Tuzima: Nosilac liste Štjefan Camaj

lokalni izbori

Demokrate predale listu u Tuzima: Nosilac liste Štjefan Camaj

Demokrate predale listu u Tuzima: Nosilac liste Štjefan Camaj


Demokratska Crna Gora predala je Opštinskoj izbornoj komisiji Tuzi izbornu listu za predstojeće lokalne izbore u Tuzima “Aleksa Bečić – Štjefan Camaj – Demokrate – Jači smo zajedno“.
Demokratska Crna Gora predala je Opštinskoj izbornoj komisiji Tuzi izbornu listu za predstojeće lokalne izbore u Tuzima “Aleksa Bečić – Štjefan Camaj – Demokrate – Jači smo zajedno“.


Demokrate predale listu u Tuzima: Nosilac liste Štjefan Camaj

Listu predvodi Štjefan Camaj, dok su kandidati: Ratko Nikčević, Ramadan Beqaj, Marija Nikčević, Anton Camaj, Vilson Plumaj, Spaso Majić, Tatjana Lukačević, Toma Ivezić, Veselin Vukanović, Anton Ujkaj, Tijana Nikčević, Štjefan Đonlekić, Anton Krcić, Sonja Plumaj, Fadilj Orahovac, Marija Lukačević, Nik Ivezić, Tatjana Nikčević, Ibrahim Krnić, Radislav Vukanović, Venka Ivezić, Zoran Popović, Nihad Rastoder, Risto Lukačević, Biljana Majić, Hasima Kalač, Slavko Majić, Srđana Lukačević, Jovana Lukačević, Nikolina Nikčević, Vera Dedivanaj.

U prisustvu članova i simpatizera Demokrata, nosilac liste Štjefan Camaj govorio je o razlozima zbog kojih će naša građanska lista ponovo biti dio pobjedničkog tima u Tuzima.

“Već u ovom momentu sa sigurnošću mogu da kažem da će ova lista biti dio pobjedničkog tima, jer se na njoj nalaze vrijedni, časni i stručni ljudi. Ovo je istinska građanska lista i građanski koncept u Malesiji, a ne ono što imamo priliku da vidimo kod nekih „građanskih partija“ koje su predajom takvih njihovih lista stvorile podjelu u Malesiji i Tuzima.
Naša lista je dokaz da kada se ljudi udružuju to garantuje sigurnu pobjedu i jedino tako možemo pobijediti“, istakao je u svom obraćanju nosilac liste Štjefan Camaj.

On je kazao da će fokus izbornog programa biti na zadovoljenju potreba svih građana, kako najstarijih tako i najmlađih, sa posebnim osvrtom na poljoprivrednike, stočare, studente i lica u stanju socijalne potrebe.

„Iz svih ovih razloga pozivam sve građane Malesije da se izdignu iznad podjela koje nam serviraju prije svega partije koje slove za „građanske“ a u suštini rade suprotno od toga, te podrže listu Demokrata na izborima 5. marta i jednom zauvijek DPS i njihove satelite pošaljemo u političku prošlost“, kazao je Camaj.

On je podsjetio da su upravo Demokrate sa osvojenim ključnim mandatom na izborima u Tuzima prije četiri godine, bile najzaslužnije za slanje DPS-a u opoziciju što je predstavljalo početak njihovog političkog kraja.

„Prisjetimo se prije četiri godine smo ih mi tada ključnim našim mandatom poslali u opoziciju, a 19. marta na predsjedničkim izborima, naš predsjednički i pobjednički kandidat će staviti tačku na vladavinu DPS-a i Mila Đukanovića u Crnoj Gori”, zaključio je nosilac izborne liste Štjefan Camaj.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije
Adria TV

Adria Management Services