• Vijesti
  • Politika
  • Demokrate Spajiću: Ne miješajte Bečića u vaše igre i ne stavljajte nas u isti koš sa Abazovićem

Demokrate Spajiću: Ne miješajte Bečića u vaše igre i ne stavljajte nas u isti koš sa Abazovićem

Demokrate Spajiću: Ne miješajte Bečića u vaše igre i ne stavljajte nas u isti koš sa AbazovićemDemokrate Spajiću: Ne miješajte Bečića u vaše igre i ne stavljajte nas u isti koš sa Abazovićem
Foto: Demokrate

Iz Demokrata su poručili Spajiću da Aleksu Bečića ne miješa u njegove igre i da ne stavlja Demokrate u isti koš, praveći neumjesne paralele, sa neustavnim premijerom.

„Vi znate da mi to ni sa čim nijesmo zaslužili. Imajte na umu da smo Vas u Vladi nesebično podržavali da radite u interesu građana, te da ne možemo mi i oni koji su Vas srušili biti isto, a ni slično“, poručili su iz Demokrata Spajiću.

Fotografija bivšeg ministra finansija sa premijerom Dritanom Abazovićem od juče je u žiži javnosti, a društvene mreže su bukvalno gorjele pošto se javio i bivši premijer Zdravko Krivokapić, kome je fotografija najviše zasmetala.

Spajić je sada na društvenoj mreži Fejsbuk tokom jedne prepiske otkrio da mu je tim Abazovićevih saradnika prvi ponudio da sjedne sa njima na kafu, dok je bio u prolazu prema Risnu.

„Isto sam se sa Aleksom Bečićem vidio prije par sedmica i mnogo prisnije pričao razmišljajući i o predizbornoj koaliciji“, kazao je Spajić.Komentari

Subscribe
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije
Adria TV

Adria Management Services